Hogyan értessem meg apámmal, hogy nem vagyok kommunista csak tetszenek az ilyen számok?
Ebben semmi kommunista nincs. Sőt: nem ismerem az adott mese történetét, de úgy veszem ki, hogy épen egy cári hercegnőről szól (tehát a kommunisták ellenségéről).
De azt nem tudom, hogy tudnád ezt apáddal megértetni, ha magától nem érti.
Hát a kérdés alapján nem éppen erre számítottam :D
(amúgy az Anasztázia nem Disney mese!)
Én sem vagyok kommunista, mégis ez a kedvenc számom.
Ezen logika alapján: mikor a Mint a mókus-t éneklem a keresztlányomnak, a kommunizmusra nevelem?
Magyarázd el apádnak, hogy attól hogy valami orosz/Oroszországról/Szovjetunióról szól még nem lesz rögtön kommunista. Ugyanígy a német sem feltétlen náci, nem minden japán kamikaze, és a vietnamiak sem egytől egyig vietkongok.
Történetesen ugyanazt írtam, mint az előző, DuplaKV, meg más, szintén 100%-os -csak legfeljebb én részletesebben, saját példáimmal-, erre mégis szinte nullára pontoztak engem. :)) De vicces már. :))
Pláne az röhej, hogy én írtam előbb, ők meg később ugyanazt, mint én, mégis ők 100% én meg szinte nulla%. :))
Nagyon unatkoznak az összevissza pontozó trollok... :))))
"attól hogy valami orosz/Oroszországról/Szovjetunióról szól még nem lesz rögtön kommunista. Ugyanígy a német sem feltétlen náci, nem minden japán kamikaze, és a vietnamiak sem egytől egyig vietkongok."
Tökéletesen igaz!
A "Mint a mókus" viszont azért úttörő induló...
Nézesd meg vele a mesét. Pont, hogy a kommunisták a "rosszak" benne, hisz Anasztázia a főhős, aki hercegnő, a vörösök legnagyobb ellensége.
Vagy apád szerint még akkor is kommunista vagy, ha Csajkovszkij-t hallgatsz, csak mert ő is orosz volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!