Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális hogy mindig így...

Ez normális hogy mindig így néz ki az asztal?

Figyelt kérdés
[link]
2016. dec. 28. 17:21
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Én elpakoltam egy ideig, de ugyanígy tele van pakolva. Itt töltik a cigit is. Nehogymár a gyerek pakoljon mindennap a szülők után. Látom ők is istenítve vannak bármit is tesznek mert ugye a gyerek csak egy "szar taknyos"
2016. dec. 28. 18:37
 22/34 anonim ***** válasza:
49%
És azon felül, hogy zabálsz és élsz a pénzükből, majd pofátlanul lefényképezed az asztalt, mit csinálsz otthon? Azon kívül, hogy elszívod a rendes emberek elől az oxigént.
2016. dec. 28. 18:41
 23/34 anonim ***** válasza:
90%

A kép alapján egyáltalán nem vészes. Kint van az éppen fogyasztott étel, meg a használatban levő pohár és pár tartós élelmiszer.

Nálunk a konyhapult ilyen rendetlen. Nincs hely mindent elrakni. Az meg kit érdekel ha elől van a só, egy csomag keksz meg pár apróság...

2016. dec. 28. 18:48
 24/34 anonim ***** válasza:
61%
Eddmeg szépen a krumpli levest,tóbiás de mindet úgy ahogy szoktad
2016. dec. 28. 18:53
 25/34 anonim ***** válasza:
51%
Ha a kaja mindig rajta van nem normális, a csótányok meleg ágya. Amúgy kupi van de ha kicsi a lakás ez gyakran fordul elő.
2016. dec. 28. 18:53
 26/34 anonim ***** válasza:
49%

A kelkáposztafőzeléket miért nem etted meg?

Ne válogass, mert kicsi maradsz!

Látom a fasírt azért elfogyott.

2016. dec. 28. 18:59
 27/34 A kérdező kommentje:
😂
2016. dec. 28. 19:19
 28/34 anonim ***** válasza:
50%
Komolyan, ha zavar pakold el.
2016. dec. 28. 19:22
 29/34 anonim ***** válasza:
74%

Nyilván nincs rend. A szüleid ezek szerint nem rendszerető emberek, vagy szeretik a rendet, csak nem képesek elérni és/vagy fenntartani. lehet ragozni, a lényeg, hogy nem tökéletesek. Pont egy olyan dologban van gyengeségük ráadásul, ami téged nagyon zavar, mert te meg rendszerető vagy.

Az én kérdésem, hogy van-e esetleg neked is valami gyarlóságod, amelyet pedig a szüleid néznek el? A rendetlenségen kívül, ami nyilván nem jó dolog semmilyen értelemben, milyen emberek a szüleid? Meghallgatnak, bízhatsz bennük, kiállnak érted, szeretnek téged?

bevallom, az én gyerekeim is fényképezhetnének néha, lenne nagy felhördülés a gyakorin. Vagy készíthetnének hangfelvételeket, amikor nem sikerül tankönyvi módon, kedves, szép szavakkal meggyőznöm őket, hanem felemelem a hangom. Meg hibázok még ezer másban, amiről nem is tudok. A te házadban majd mindig szép tiszta lesz az asztal. DE tökéletes szülő nincs, és a te gyereked is írhat majd ki hasonló kérdést fényképpel, csak valami másról. Hogy esne, mit éreznél, mit gondolnál?

2016. dec. 28. 23:07
 30/34 anonim ***** válasza:
20%
A kérdezővel értek egyet. Nehogymár a gyerek hibája legyen, hogy trehány, lusta disznó anyja van. Írta, hogy elszokott pakolni, de mindig ilyen lesz. Tudom, hogy itt mindig az anya az Isten, tökéletes. A gyerek, férfi a rossz. Egy normális nő házában egy ilyen asztal elképzelhetetlen.
2016. dec. 29. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!