Csak nekem ciki, hogy apám már elmúlt 40 és még mindig reppel?
Figyelt kérdés
olyan gáz, olyan minta suttyó osztálytársaim, naggyon gyerekes, mit tegyek?2016. dec. 17. 23:03
11/49 anonim válasza:
Ízlések es pofonok... A te apad is cikizni es panaszkodni szokott internetes oldalakon, h te milyen zenéket hallgatsz? Ha igen, bocsánat, de hagyd, h o is élje a sajat eletet! Miert kötsz bele, egyaltalan mi kozod hozza?
12/49 anonim válasza:
Jelentem, én 37 vagyok :)
imádom az Ak-t
Mutatom a fukkot rakd fel az ujjad
Mutatom a fukkot a refrénem fujjad
Mutatom a fukkot kifeszített ujjak
Mutatom a fukkot o hey o hey
Ja és mellesleg NŐ :)
13/49 anonim válasza:
"Rigidi rap gengszter, a Kartel, a qrváknak ez kell, kiviri qrva gyors vagyok, mint Nigel Mansell." by Ganxsta Döglégy Zolee
14/49 anonim válasza:
Superman jelmezt is felvesz miközben Eminemet énekli?:D
15/49 anonim válasza:
Miért lenne ciki ha neki ez tetszik.? Neki ez a stilusa
16/49 anonim válasza:
Mit kellene hallgatnia, Mozartot?
43 éves vagyok, csak azért nem hallgatok rapet, mert világéletemben rocker csaj voltam.
Egy dologban ugyanaz, mint a rap: ez nemcsak zene, hanem életérzés. Nem lehet kinőni....
Ha Kalapács itt koncertezik, és ráérek, ott tombolok az első sorban.
Ha a Tankcsapda jön, szintén.... Csak akkor a lányommal együtt! ;)
17/49 anonim válasza:
Mozart sem árt meg.
Meg a rap sem.
Ha gyerekes, nem a zenétől az.
18/49 anonim válasza:
Tán Sub Bass Monsternak van egy fia? :D Mégis miért lenne gáz, ha valaki szereti a rap zenét?
19/49 anonim válasza:
Én 48 éves nő vagyok és rapzenét (is) hallgatok.
Inkább te vagy a gyerekes, kérdező.
20/49 anonim válasza:
Nem csak kamugengszteres rap számok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!