Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Annyira idegesít a gyerekem....

Niceszisz kérdése:

Annyira idegesít a gyerekem. Mikor javul a depressziom?

Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 19:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Ez így igaz!Jó felfogni,hogy ez nem hiszti,nem kényeskedés,hanem BETEGSÉG! És éppen a beteg szenved tőle a legjobban. A kérdező legalább eljutott odáig,hogy beismerje a baját és orvoshoz is fordult. Sokan sajnos éppen az olyan idióta felfogás miatt,ami nem veszi komolyan a bajt,el sem jutnak a kezelésig,aztán jön a csodálkozás,ha megveri,elhanyagolja, esetleg meg is öli a gyerekét.
2016. dec. 11. 11:22
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Nem akarom a kérdezőt bántani DE mi az hogy egy anyát elismernek sokan hogy jaj szegény milyen beteg de ha egy gyerek írja ezt ki le van hordva mindennek meg hogy csak hisztizik stb. Egyébként nagyon buta egy ember vagy. 10 hónapja szedsz egy gyógyszert ami nem használ és nem volt eszed elmondani ezt a pszichiáterednek? Ha még is megtetted és azt mondta szedd tovább nyílván másik orvost kéne felkeresni.
2016. dec. 11. 12:06
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem akik az anyat elismerik betegnek, azok egy depresszios tinit meginkabb komolyan vesznek. Mas "kozonseg" szolja le oket, en peldaul sose tennem, sot, nem is igazan birom meg csak elolvasni se az olyan jellegu kerdeseket, mert a gyerekekert duplan faj a szivem :( Nekem is van ket kicsim. (Azert a "tinihiszti" szerintem letezo fogalom, semmikepp nem keverheto ossze a szorongo, depresszios gyerekekkel/kamaszokkal.)
2016. dec. 11. 14:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Tinihiszti? Tudjuk egyáltalán a kérdező korát???
2016. dec. 11. 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:
A tinihisztit az elottem valaszolonak irtam, aki irta, h a depis tiniket bezzeg mindenki leugatja. Arra irtam, h en ugyan nem, sot, ha egy gyerek szomoru, az szornyu - de tinihiszti is van a vilagon.
2016. dec. 11. 19:11
 16/16 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok
2016. dec. 11. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!