Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám rá venni anyát...

Hogyan tudnám rá venni anyát hogy elengedjen a barátomhoz szilveszterkor? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Igazából nem is lenne muszáj ott aludnom csak az a gond hogy hosszú a haza út, ezért gondoltuk inkább hogy ott maradnák. Ott lenne az apukája is, nem szoktuk amúgy se bezárni az ajtót, nem tudom hogyan mondjam el anyának úgy hogy elengedjen. Nagyon szeretném mostmár hogy ne egyedül szilveszterezzek.Nem nyúlt még "úgy" hozzám, nem is tervezzük. Csak szeretnék vele együtt ünnepelni.

16/l (ő is 16)

2016. dec. 10. 17:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

#7 én nem oktatnám ki a kérdezőt, mert az a része neked is hemzseg a (vessző)hibáktól...

Kérdezö, állj elé, végy egy nagy levegot és hajrá.

2016. dec. 11. 08:22
 12/18 anonim ***** válasza:
44%

"És hasalj neki a nyelvtannak (ez a maradnák nagyon báncsa a szememet)."

báncsa a szemed? és még te oktatod ki a kérdezőt? más szemében a szálkát is,de sajátodban a gerendát sem látod?:)

kérdező: mondd el anyukádnak,hogy együtt szeretnétek tölteni a szilvesztert. és értelemszerűen nem este 8-ig tart a buli és utána irány az ágy, hanem legalább az éjfélt megvárjátok,azaz már nem tudsz hazamenni aznap, mert nem járnak buszok és nem akarsz olyan későn kóvályogni.

ha nem megy bele,esetleg olyan kompomisszumokat tudok elképzelni,hogy egy megbeszélt időre odamennek érted kocsival a szüleid és hazavisznek. így együtt is ünnepelhettek,de mégis nem alszol ott.

de olyat is el tudok képzelni,hogy nálatok lesz a srác.

vagy csak simán elmentek a városba az utcabálba és megnézni a tűzijátékot.. annyi program van, nem kell négy fal között ülni.

egyébként tényleg elég fura,hogy még egy csókot sem váltottatok. de ti dolgotok.

2016. dec. 11. 09:12
 13/18 anonim ***** válasza:
33%
Nem akartok inkább sok baráttal együtt bulizni?
2016. dec. 11. 10:03
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

"és még te oktatod ki a kérdezőt?"

Csapd fel az értelmező szótárat az I betűnél, és keresd ki az "irónia" szót! Annyit elárulok, hogy nem az irónok országa, hanem valami teljesen más!

2016. dec. 11. 11:41
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az nem lehetséges, hogy nálatok szilveszterezzetek?

Esetleg még egy másik párt, vagy barátokat is lehetne hívni, hogy oldottabb legyen a hangulat.

2016. dec. 11. 13:24
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Kistesóm miatt viszont síri csöndben kellene itthon lennünk, de ez szilveszterkor nem olyan könnyen megoldható :D Barátaim nagy része nem itt lakik. Anya nem hiszem hogy eltudna jönni értem, kis tesóm egy éves sincs :(

Viszont apukája lehet haza tudna hozni, de nem biztos mert gyengénlátó és este nem hiszem hogy válalná a vezetést.

2016. dec. 11. 13:37
 17/18 anonim ***** válasza:

16 évesen én otthon szilvesztereztem a családommal :) szerintem nem nagy dolog, ha vársz egy két évet hogy fiúnál szilveszterezz

23 L

2016. dec. 27. 11:24
 18/18 anonim ***** válasza:
16 évesen semmi nem indokolja hogy ne engedjen el. Elég furcsa a hozzáállása.
2016. dec. 27. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!