Folyton igazságtalanul pofoznak fel itthon pedig 18 elmúltam. Mit tegyek hogy fejezzék be?
nem szoktam beállni a költözz el kommentelők mellé, de itt más megoldás nem nagyon van.
ha már 18 elmúltál,akkor tudsz munkát vállalni.nyilván nem ideális helyzet, de ilyen alpári tuskó emberek mellett maradni sem az.
menj át estire és úgy érettségizz le. mellette dolgozz és minél előbb lépj le otthonról.
egyetemistákkal tudsz szobát bérelni,viszonylag kevés pénzből is.
próbálj boldogulni és tanulni,tanulni..
az ilyen családra meg én vissza se néznék többet. primitív barmok.. (már elnézést)
de az osztályfőnök sem kutya,hogy megvádol,hogy biztos hazudsz.
annak elég jó brahija lehet :)
amúgy én is ilyen voltam , csak azért engem ennyire nem vertek ... De olykor néhány szülői pofon jót tesz,ez is biztos, nyilván a te esetedet meg nem ismerem.
ha jogtalannak érzed, akkor költözz el otthonról mihamarabb, tényleg jó tanács h egyetemistákkal bérelj szobát (aztán remélhetőleg ők nem fognak verni ...).
Na ez a költözz el, hú de utálom. Az én lényom 19 évesen fog érettségizni, a miértekbe ne akarok belemenni, 19 és fél éves lesz, ha végez a középiskolával. Tehát akkor 18 évesen mondjam neki, hogy bocsi, de Te már jogilag felnőtt vagy költözz el.
Komolyan szerintetek ez normális hozzáállás egy szülőtől?
Itt, (ha tényleg úgy van, ahogy a kérdező leírta) nem egy tinihisztiről van szó.
Viszont az is igaz, hogy nem nagyon tudsz mit tenni, esetleg szólhatsz az ofőnek, és ő kiküldheti a gyámügyet, és ha tényleg nagyon brutál a helyzet, akkor kérheted, hogy emeljenek ki a családból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!