Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha nem állunk jól anyagilag,...

Ha nem állunk jól anyagilag, túl sok kérés lenne? 15/f

Figyelt kérdés
4 éve kezdtem el gitározni és pár héttel ezelőtt elszakadtak a húrjai. Tudom, hogy ez az én hibám volt, de alapjáraton vigyázok a dolgaimra. Ezt amúgy a szüleim is tudják és ezért szeretnék kérni egy újat karácsonyra.
2016. dec. 5. 18:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
73%
Te komolyan új gitárt szeretnél, miközben csak a húrok szakadtak el? Ennyire a szüleid sem bambák ám, hogy ezt beveszik :)
2016. dec. 5. 20:23
 22/26 anonim ***** válasza:
88%
Hát én nem tudom nálatok hogy szokás, de mi pl. új autót sem veszünk egy defekt miatt. Ha új gitárt akarsz, oké, mondd azt, csak ne a húrokkal indokold mert az olyan sunyi dolog.
2016. dec. 5. 20:42
 23/26 anonim ***** válasza:
54%
Ha hurok elszakadtak akkor csak tetes újat rá,ha meg új gitárt akarsz akkor mond azt .
2016. dec. 6. 05:21
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szakad el egyszerre több húr?
2016. dec. 6. 07:06
 25/26 anonim ***** válasza:
54%

Te használod is azt a gitárt? Mert 1-2 havonta illik újrahúrozni. Vagy mindig kidobod és új gitárt veszel?

Anyádék sem teljesen ostobák ám!

2016. dec. 6. 09:49
 26/26 anonim ***** válasza:
79%

"elszakadtak a húrjai"

Több egyszerre? Mit csináltál, feltépted a húrlábat, vagy ezt hogy kell elképzelni?

Ha már 4 éve gitározol, akkor tessék egy kicsit komolyan is venni, és akkor rögtön el is tudod értelmesen mondani, mi a probléma.

Amennyiben komolyan csak elpattant egy - vagy pár agyonhasznált - húr, akkor nyilvánvalóan nem ez lesz az az indok, amivel új hangszert fogsz kapni.

Ha szar a gitárod, mondd azt.

Ha felszakítottad a húrlábat, akkor pedig nem értesz a saját hangszeredhez. Ez 4 évnyi munka mellett szégyen, az az alap, hogy tudd, milyen fajta gitárra milyen húrokat használhatsz, és hogy hogyan tartsd karban szerencsétlent.

Ebben az esetben csak akkor kérj másikat, ha előtte ezt meg is tanulod, különben azt is csak leamortizálod.

2016. dec. 6. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!