Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megtehetem, hogy nem adom...

Megtehetem, hogy nem adom vissza apamnak a laptopot?

Figyelt kérdés
Apamtol kaptam 2 eve egy laptopot. Ma felhivott, hogy vigyem at, mert oda akarja ajandekozni a mostohahugomnak, aki a masodik hazassagabol szuletett. Szerintem ez inkorrekt. Nem kolcson adta, vagy nem az ove, csak en hasznalom, hanem nekem vette, az enyem. Koteles vagyok odaadni?
2016. nov. 29. 12:56
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
96%
Bizony, ennyi idősen nem kötelességed menni hozzá. Ha kierőszakolná, akkor a laptopot hagyd otthon, mert az a tiéd, ajándékba kaptad. Ha megpróbálna erőszakkal bemenni érte a házatokba, jelentsétek fel nyugodtan maganlaksértésért.
2016. nov. 29. 14:46
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

értem én,hogy gonosz felesége van és ő javasolta, de ez nem normális,hogy igazat is ad neki és követeli tőled,hogy a másik gyerekének adhassa.

ez egy ajándék volt, nem illik visszakérni.

én sem adnám vissza és a kapcsolatot is igyekeznék leredukálni. ezek alapján úgy jön le,hogy a másik gyereke és a felesége fontosabb,mint te.de ne legyen igazam.

egyébként 15évesen ha nem mész láthatásra nem mész.

2016. nov. 29. 15:18
 23/37 A kérdező kommentje:
De sajnos igazad van. Elegge hatterbe vagyok szorulva egy ideje.
2016. nov. 29. 15:23
 24/37 anonim ***** válasza:
64%
ksi szívem ajándékba kapott tárgyat nem vagy köteles visszaadni és apád nem kicsit tapló. Húgodnak vegyen újat és kész, amúgy tényleg nem vagy köteles menni (bár én úgtudom 16 éves kortól de nézz utána a neten) ha nem akarsz és ezek után nem is mennék, mert az az apád aki régen volt az már nincs többé ezt sajna el kell fogadnod
2016. nov. 29. 15:50
 25/37 anonim ***** válasza:
6%

Nem lehet, hogy neked újat akar venni karácsonyra?

Én a helyedben visszaadnám, majd ha tényleg nem kapsz másikat, akkor ráérsz haragudni és minden jogod meg is lesz hozzá. Akkor már inkább vegyen anyukád egyet részletre vagy egy olcsó használtat, de így már nem tartanám meg semmiképpen sem.

2016. nov. 29. 16:02
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
És nem kérdezted meg ártatatlanul, hogy "de akkor nekem nem lesz? " vagy ilyesmi.
2016. nov. 29. 16:04
 27/37 anonim ***** válasza:
9%
Nekem is ez volt az első gondolatom, hogy újat akar venni karácsonyra...
2016. nov. 29. 16:05
 28/37 A kérdező kommentje:

Nem vagyok a kicsi szived.

Nem, nem valoszinu. Ok se allnak ugy, hogy, ezert is kell az enyem a mostohahugomnak. Mikor a laptopot vette, meg masik allasa volt, akkor belefert.

2016. nov. 29. 16:06
 29/37 A kérdező kommentje:

Ha ujat akar adni laracsonyra, akkor ennek nem ez a modja, de nem errol van szo.

De megkerdeztem, miert adjam oda a sajat laptomoat. Egyreszt mert o azt mondta, masreszt a mostohahugom laptopot akar, es nincs penze venni.

2016. nov. 29. 16:09
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél... (nyilván nem csak a laptopra gondolok). Hogy lehet ilyen egy nő, egy anya, hogy a párja másik gyerekétől veszi el, amit az övének akar... apádról nem is beszélve.

Természetesen ne add vissza a laptopot, az a tiéd.

2016. nov. 29. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!