Megtehetem, hogy nem adom vissza apamnak a laptopot?
értem én,hogy gonosz felesége van és ő javasolta, de ez nem normális,hogy igazat is ad neki és követeli tőled,hogy a másik gyerekének adhassa.
ez egy ajándék volt, nem illik visszakérni.
én sem adnám vissza és a kapcsolatot is igyekeznék leredukálni. ezek alapján úgy jön le,hogy a másik gyereke és a felesége fontosabb,mint te.de ne legyen igazam.
egyébként 15évesen ha nem mész láthatásra nem mész.
Nem lehet, hogy neked újat akar venni karácsonyra?
Én a helyedben visszaadnám, majd ha tényleg nem kapsz másikat, akkor ráérsz haragudni és minden jogod meg is lesz hozzá. Akkor már inkább vegyen anyukád egyet részletre vagy egy olcsó használtat, de így már nem tartanám meg semmiképpen sem.
Nem vagyok a kicsi szived.
Nem, nem valoszinu. Ok se allnak ugy, hogy, ezert is kell az enyem a mostohahugomnak. Mikor a laptopot vette, meg masik allasa volt, akkor belefert.
Ha ujat akar adni laracsonyra, akkor ennek nem ez a modja, de nem errol van szo.
De megkerdeztem, miert adjam oda a sajat laptomoat. Egyreszt mert o azt mondta, masreszt a mostohahugom laptopot akar, es nincs penze venni.
Basszus, sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél... (nyilván nem csak a laptopra gondolok). Hogy lehet ilyen egy nő, egy anya, hogy a párja másik gyerekétől veszi el, amit az övének akar... apádról nem is beszélve.
Természetesen ne add vissza a laptopot, az a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!