Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá a szüleimet...

Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy hadjanak tanulni legalább egy kicsit?

Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 22:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Ötös! Te direkt hülyének akarsz tűnni? Troll vagy esetleg?
2016. nov. 29. 00:22
 22/26 Serpent ***** válasza:
43%
Míg a trollok és a nyelvszakértők háborúznak, én megkérdem azt amire 3 oldalon keresztül nem derül fény: Miért nem tudsz a szüleid miatt tanulni? Nem hagynak időt a tanulásra mert állandóan van valami sz*r amivel elfoglalnak (pl.:házimunka)? Vagy esetleg azt mondják -"Ne tanulj!"-?
2016. nov. 29. 20:21
 23/26 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Míg a trollok és a nyelvszakértők háborúznak, én megkérdem"

A hármas és az ötös hozzászóló már megkérdezte. Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy épp ez volt a kérdező célja.

2016. nov. 29. 22:08
 24/26 anonim ***** válasza:
83%
De igen, kedves 20-as, komolyan gondolom. Életem egy szakaszában olyan helyre sodort a munkám, hogy cigányokkal voltam körülvéve. Balról oláh, jobbról beás, szemben lovári. Nem tisztem jellemezni ezeket a népcsoportokat, meg a hely sem alkalmas rá. De jó, ha tudod, van köztük nem egy, amelyikben bűn tanulással tölteni az időt. "Én is remekül megéltem iskola nélkül, te se tanulj!" Egyébként is; minek? Nem az észre, az észérvekre hallgatnak. Náluk annak van igaza, aki hangosabban adja elő a mondandóját. Aki tanul, kilóg a közösségből. Márpedig nekik mindenük a hovatartozás. Még a másik fajta cigányt is utálják, mint a szart. Minden eszközt megragadnak, hogy megtartsák a szabad életmódjukat.
2016. nov. 30. 11:12
 25/26 tomika36 válasza:
44%

GRATULA! Ez igazi gyöngyszem volt. Nem akarsz köztársasági elnök lenni? Elő kellene terjeszteni a MOB tiszteletbeli elnökének!

Meghajlok nagyságod előtt: méltó utódja leszel Schmitt Pálnak

u.i.: ezzel a helyesírással inkább menjél külföldre dolgozni. Gyengítsd azokat!

2016. dec. 2. 12:06
 26/26 anonim válasza:

Nekem a "hadd" szó inkább a "hagyd"-ra hajaz, szerintem abból alakult át, vagy annak a régies megfelelője.

Hadd menjek = Hagyd, hogy menjek.

De olyan nincs hogy "menni had". Menni hagy.

2016. dec. 5. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!