Ti otthagynatok a sulit es elmennetek dolgozni inkabb kulfoldre vagy jo messze?
Napi szinten megkapom anyamtol, hogy ku**a vagyok, huzzak el itthonrol stb...
Ahogy belep az ajton egybol kezdi. Mindenkinek szid ocsarol. Azt mondja en egy levakarhatatlan pioca vagyok akitol nem tud megszabadulni.
Ha en mondon neki, hogy nem normalis(amikor ugy viselkedik) akkor elhord a sarga foldig, roh*dek vagyok meg minden ilyen "finomsag".
Mikor par honapra elkoltoztem. Kb 1 het utan alig birtam meglenni(szornyu lakotarsak), elmeseltem neki milyen rossz. Valasz: "de ugye nem jossz haza, olyan jo nekem egyedul."
Mikor haza jottem es ugy nezett ki 1-2 het es vegleg haza koltozom (suli miatt,ev kozben a sulit valtottam, utaltam a sulit, de a kolit imadtam
eloszor eltem idegenekkel es semmi baj nem volt) es sirva hivta fel a tesojat, hogy hiaba dobalta ki a cuccaimat, nem tud megszabadulni "ettol a levakarhatatlan piocatol", na az volt a hab a tortan.
Fogtam a cuccom masnap es leleptem.
De a suli miatt muszaj itt laknom.
De mar gondolkodtam azon is, hogy kukaba a suli es lelepek dolgozni.
De csak egy erettsegim van. Ezzel nem nagyon ugralhatok, valogathatok a munkak kozott :/
Olyan messze van tolem a "kurv*lkod*s", hogy ennel messzebb mar nem is lehetne. :)
21 eves vagyok, soha nem jartam el szorakozni,soha nem ittam alkoholt, soha nem cigiztem vagy drogoztam. Neha egy mozi vagy vasarlas. 1 kapcsolatom volt eddig 1,5 evig tartott es ennyi :)
"Suli miatt muszaj itt laknom"
Milyen suli az ami fontosabb mint az emberi méltóságod? Egyértelmű hogy menj ki kulfoldre. Szobaasszonyt mindig keresnek hotelekbe. Kapsz szállást, kaját és még vegzettseg vagy nyelvtudás sem kell hozzá. A bér 1500 és 2000 euro kozott van. Több ismerösöm csinálja es az egyik csak 5-6 év alatt felrerakott egy lakasra valot.
Fiatal vagy még most menj ne 10 év mulva. Itt meg hiába tanulsz, ha még el is végzed a sulit, a havi 100 ezres fizuval semmire se fogsz menni ilyen családi háttérrel. És ha tovabbra is igy élsz lehet hogy anyád miatt olyan lelki sérüléseid lesznek hogy az se biztos hogy normalis kapcsolatot ki tudsz valakivel alakitani. Ne félj nagyot változtatni!
Anyádrol inkabb nem nyilvanitok velemenyt mert az nem turne nyomdafestéket
Azert tanulok, hogy ne szobalany legyek :)
Latom milyen amikor olyan ismerosok mennek ki kulfoldre vagy Pestre (vagy barhova dolgozni) meg latom milyen mikor van valamilyen vegzettseg. Mit dolgozik, mennyit keres A es B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!