Nem tudok levalni érzelmileg az anyukámtól, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Már 30 is elmúltam és van 2 gyönyörű gyermekünk a férjemmel. Egy időre hazaköltöztünk anyuhoz és most veszünk házat kb. 1 km-re. Teljesen ki vagyok borulva hogy nem lesz közel és sajnálom hogy megint magára marad. Tudom hogy ez nem egészséges gondolkodás de így érzek. Szeretnék levalni de hogyan? Félek elveszítem. Valaki átélt már ilyet? Kértetek segítséget?2016. nov. 25. 14:31
11/23 anonim válasza:
Haladéktalanul menjél pszichológushoz, mert súlyos lelkibeteg vagy. 30 éves korban férjjel, 2 gyerekkel nem jelenthet problémát az, hogy gyalog 15 perc sétára költöztök anyukádtól. Neked felnőttként van saját családod, anyukád meg majd megoldja az ő életét. Inkább a férjeddel való kapcsolatotok kéne gondolkoznod.
12/23 anonim válasza:
Simán lefutok egy óra alatt 10 km-t. Ha a srácok elég magyok, vegyetek bringákat, és két perc alatt ott vagytok, amikor akartok :) A hozzáállásod kicsit beteges. Én se szeretem a változást, na de ennyire...
13/23 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nagyon rossz érzés és anyukám rásegít hogy sír néha és szerinte butaságot csinálok. Közelbe maradjunk stb. Férjemre haragszik hogy elszakítja tőle a lányát és unokáit. Aludni enni sem tudok. Köszönöm a válaszokat.
2016. nov. 27. 09:56
14/23 anonim válasza:
Ja, szóval családi vonás a hülyeség.
15/23 A kérdező kommentje:
Nagyon empatikus vagy!
2016. nov. 27. 10:41
16/23 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy az anyád nekiugorjon a férjednek! (És téged se minősítsen!)
Valamilyen szinten megértelek, és megértem anyádat is, de akkor is összeteheti a két kezét, hogy ott maradsz a közelben!
Menj át hozzá rendszeresen, inkább többször kevesebbet mint néha hosszabban, de éljétek a saját életeteket!
17/23 anonim válasza:
tehat nem csak neked, de anyadnak is nehezen megy az "elszakadas", meg ha kis tavrol is van szo.
ez nehany csaladnal talan normalis, de szerintem es hozzaszolasok alapjan masok szerint ez ilyeszto mar
18/23 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt csinaltak anyámmal is de őt nem zavarta. Tisztaban vagyok vele kívülről mi a helyes, de egyszerűen tudnak zsarolni. Hiába mondom hogy nem fognak ha mégis betalal és tud.
2016. nov. 27. 18:14
19/23 anonim válasza:
Anyukad eleg manupulativ, nem? Amugy ez tényleg nagyon nem normalis..De szerintem nem önerőből lettél ilyen. Edesanyad zsarol teged erzelmileg?
20/23 anonim válasza:
És szerinted anyád örül neki, hogy mindig bújsz haza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!