Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha az anyám...

Mit csináljak, ha az anyám folyton telepakolja a hűtőnket?

Figyelt kérdés

Már mondtam, hogy ne tegye, ha kell valami, megvesszük mi is, de mintha meg sem hallotta volna...

Nem szoktam főzni, szóval itthon nem nagyon van kaja. Egy ideje rendszeresen beállít telepakolt Sparos szatyrokkal, egy vagon kajával. Tegnap még a mosott ruhákat is kiteregette.

Ez nekem így túl sok... Hónapokig nem beszéltünk, most pedig 2-3 naponta csak úgy felbukkan.

Megbántani nem akarom, mert végre kicsit jobb lett a kapcsolatunk, de ez szerintem akkor sem normális.

2016. nov. 25. 12:05
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

Leírtam, hogy már próbáltam vele beszélni, semmi eredménye nem volt.

# 30

-Igen, abbahagytam az első egyetemet fél év után. Azóta elvégeztem két másikat és sikeres vagyok a szakmámban és a vállalkozásom is jól megy.

-Igen, folyamatosan hozza ide a cuccokat, amiket nem igazán eszünk meg. Minek vásároljak, ha itthon szinte semmit nem eszünk?! Jobb, ha a hűtőben, kamrában romlanak meg a cuccok?

-Tudok főzni, de nem szeretek és van jobb dolgom is. De ha az is lenne, hogy nem tudok, talán kevesebb lennék miatta bárkinél? Dehogyis.

Miért lenne a vőlegényem "éhezőművész"? Szerinted amiért itthon nem eszünk, máshol sem tesszük?

Azért tényleg nagy az Isten állatkertje!:D

2016. nov. 25. 17:28
 32/52 anonim ***** válasza:
35%
# 30, jó ég, én se szoktam főzni, mert nem vagyok szakács! Hobbiból szoktam néha, nagyon jól főzök, de az csak egy hobbi nekem. Azért vannak az éttermek, hogy ott együnk. Havi 1-2x főzök, kiélem a kreativitásomat, máskor pedig étteremben oldom nem az étkezést vagy rendelek.
2016. nov. 25. 17:30
 33/52 anonim ***** válasza:
48%

"Nem szoktam főzni, szóval itthon nem nagyon van kaja"

"még a mosott ruhákat is kiteregette. "

"Miért, csak akkor lehet valaki jó feleség, ha főz, mos, takarít?!"

Te tényleg egy ideális feleség vagy.

Gondolom, hogy ezekre nem is jut időd, mert egész nap nyomkodod a telefonodat.

Könnyen belátható, hogy az meg mégiscsak fontosabb a háztartásnál, hogy melyik ismerősöd tett fel újabb fotót a fészre, hogy mekkorát kulázott éppen ma reggel...

2016. nov. 25. 17:32
 34/52 anonim ***** válasza:
48%
Legalabb add valami szegenynek, hogy rohadjon ratok :(
2016. nov. 25. 17:34
 35/52 anonim ***** válasza:
89%
Azt olvastam, hogy szóltál neki. De a "szóltam" és a "megbeszéltük" között óriási különbség van.
2016. nov. 25. 17:43
 36/52 A kérdező kommentje:

54%-os, álljál már le, vagy főzz valamit, mert látom, elég feszült vagy.

Nem a telefonnyomkodás jelenti nálam az elfoglaltságot. Sajnálom, ha nálad igen! :)

Ritka nagy tapló vagy, de hát nem baj, ilyen emberek is kellenek a világba.

2016. nov. 25. 18:40
 37/52 anonim ***** válasza:
19%
kappbe bébi de vigyázz ne törjön le a műkörmöd.😂 hozd ide a kaját és ne rinyájjál.
2016. nov. 25. 19:43
 38/52 A kérdező kommentje:
Valakinek a cipőméretével egyezik az IQ-ja itt...
2016. nov. 25. 19:46
 39/52 anonim ***** válasza:
19%
Igen szivi. A tieddel pont egyezik.... Nyomorék.....
2016. nov. 25. 19:48
 40/52 A kérdező kommentje:

Az itteni válaszolók nagy része tényleg csak trollkodni jár ide?

Mert látom, hogy ti egyáltalán nem segíteni szeretnétek, csak jól esik levezetni valakin a feszültséget.

2016. nov. 25. 19:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!