Mit értenek a szülők azon a sok sértő mondáson?
Pl.: Beírást kapok mert az erősebbek rákényszerítettek, hogy firkáljak a suli falára, velük együtt és mikor ezt megpróbálom elmondani otthon akkor jön a jól bevált duma miszerint: Minket/engem nem érdekelnek a többiek.
Én kapok egy 4-est, a tesóm egy 5-öst. (Mondom anyunak/apunak, hogy a 4-es nem olyan rossz jegy). Jön a jól bevált duma, miszerint: Fogd be a szád, miért nem tudsz olyan lenni mint a testvéred?
Végre van 10 percem leülni a telefonnal megnézni a közösségit mikor beront valamelyik szülőm, kiveri a kezemből a mobilt és rávágja a jól bevált dumát miszerint: A gyereket ismét (kb hetente 1-szer veszem elő a telefont) csak a kütyük kötik le.
Vitatkozunk valamin az egyik szülőmmel, amiben nagy valószínűséggel nekem van igazam. Amikor ez a apunak/anyunak leesik jön a jól bevált duma miszerint: Neked nem lehet igazad mert te csak egy gyerek vagy.
Csak nekem szokták ezeket a fejemhez vágni? Miért van ennyi "jól bevált duma" és miért kell a gyerekhez hozzávágni ezelet a szavakat.
Csak mert a szülő dirigál el kell nyomni a gyereket?
Az én favoritom: Figyelj, ezért érdemes szülőnek lenni: Mert én azt mondtam.
Időnként elsütöm a gyerekeimnek, mikor már nincs kedvem 500-adjára is elmagyarázni ugyanazt.
Végre van 10 percem leülni a telefonnal
Szegény elfoglalt kamasz...
Ja meg ez a "ne törődj velük" mikor bántanak... most ne törődj azzal hogy épp készülnek félholtra verni? vagy azzal ne törődj hogy épp most kevertek le akkorát hogy felrepedt a szád? de ők persze minden kis hülyeséggel törődnek....
Bakker,a vezetéshez jogsi kell de gyereket bárki szülhet, nem jó ez így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!