Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nemtámogatnak a szüleim?...

Miért nemtámogatnak a szüleim? Fiatal felnőtt vagyok huszas eveim elején a szüleimmel kakom de szeretnek elkoltozni. Van munkam es vegzettsegem viszont, iszonyat dragak az alberletek

Figyelt kérdés
Van egy belvarosi lakasuk örököltèk.Szeretnek beköltözni de anyukamek nem engedik pedig mondtam h kifizetnema a koltségeket rezsi stb..Miért ilyenek? Segítek,mindenben normalis megbízhat làny vagyok .Most végeztem ax egyetemen végig dolgoztamne nem élősködtem rajtuk.Ez szerintetek normalis h meg penz ellenében sem lakhat ott a lanyuk,persze ideiglenesen gondoltam nem örökké.Jah es nincs kiadva sem eladasban sem gondolkodnak.

2016. nov. 17. 21:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Látom, már régi a kérdés, és remélhetőleg túl vagy rajta, és minden rendben. Azért meséld el, ha gondolod, hogy hogy alakult.

Én valami olyasmivel állnék elő, hogy nézzék, három hónapon belül összegyűjtök úgyis annyi pénzt, hogy kivegyek egy albérletet, és akkor így is, úgyis elköltözök, de ha most kölcsönadják a lakást költségtérítéssel, tehát nem járnak rosszzul, akkor mégiscsak jól emlékszel vissza erre az időszakra, és nem lesz tüske benned velük szemben. Gondolják meg, mert visszatartani már úgyse tudnak sokáig, más értelme ennek az egésznek meg nincs.

Esetleg taktikát váltanék, és megkérdezném, hogy ha rajtuk múlna, úgy mégis, hány éves korodig szeretnének ilyen-olyan ürüggyel itthon tartani, vagy nem erről szól ez az egész?

2019. nov. 30. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!