Miért nemtámogatnak a szüleim? Fiatal felnőtt vagyok huszas eveim elején a szüleimmel kakom de szeretnek elkoltozni. Van munkam es vegzettsegem viszont, iszonyat dragak az alberletek
Ha ki van adva a lakás, és ebből rendszeres jövedelmük van, amivel számolnak, akkor megértem. Ha ugyanabban a városban van, mint ahol most laksz, akkor nyilván felesleges luxusolásnak gondolják, hogy az ő kárukra akarnál önállóságot játszani.
Ha üresen áll, akkor nem értem.
Szerintem itt csak az segít, ha rájönnek, te mindenképpen szerertnél elköltözni. A következőt ajánlom:
Kezdj el nézegetni albérleteket, nyomtass ki pár hirdetést és vidd oda nekik, kérdezd meg őket, hogy szerintük melyik volna neked megfelelőbb. Ha látják, hogy a kislányuk így is, úgy is kirepül a fészekből, szerintem engedni fogják, hogy legalább időlegesen odaköltözz.
ez nekem is elég furcsa,ha van egy lakásuk,ami ráadásul üresen áll,akkor nem egyértelmű,hogy az egy szem gyereküknek felajánlják,hogy költözzön oda?
de lehet csak az én családom ilyen..
annyit tennék a helyedben,hogy gyűjtenék és elmennék egy kisebb albérletbe,amit ki tudok fizetni. ha ott élsz 1-2 hónapot, hátha leesik a szüleidnek,hogy akár az üres lakásban is lakhatnál, nem kéne havi 50-100 ezret kifizetned egy vadidegennek akkor.
gondolom most féltenek,nem akarják hogy elköltözz,életképtelennek tartanak,nem hiszik hogy egyedül boldogulnál stb.. szerintem bizonyítsd be az ellenkezőjét,hátha felajánlják akkor a lakást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!