Hogyan győzzem meg anyámat, hogy elengedjen az orvoshoz?
Figyelt kérdés
17 vagyok, pár hete már fájdogál a hasam. Annyira nem vészes, de zavar, és szeretném kideríteni hogy mi az oka. Ma mondtam az anyámnak, hogy holnap be szeretnék menni a dokihoz, pénteken úgyis csak 6 óránk vannak, azok sem nehezek, viszont ő azt mondta hogy ne menjek el, mert tuti azért fáj az alhasam, mert nem eszem "főtt kaját", hanem sokszor csak szendvicseket. Másik válasza az hogy neki is fáj a hasa, de ő sem megy el az orvoshoz. Arról én meg nem tehetek hogy azért nem megy el az orvoshoz, mert az nem tud neki mondani semmi használhatót.
És miért nem tudod megadni magadnak azt, hogy normálisan, kényelmesek kajálj?
2016. nov. 17. 19:48
22/31 A kérdező kommentje:
Mert sietek. Van egy "mániám", hogy 16:00 óra előtt be szoktam fejezni a tanulást.
2016. nov. 17. 19:52
23/31 anonim válasza:
Es utanna? Az nem mania hanem hobort, es lehet az egeszseged jobben kellene erdekeljen. De ugye egy kamasznak minek magyarazni... Ok mindent jobban tudnak.
2016. nov. 17. 20:02
24/31 anonim válasza:
Nem szabad ilyen kapkodva enni, főleg egy refluxosnak. Túl sok levegőt nyelsz be így az evéssel és ettől könnyen fájhat a hasad. Az ételt is minél jobban meg kellene rágnod és nem kapkodva enni.
2016. nov. 17. 20:11
25/31 anonim válasza:
1. delutani rendelesre rakereshetsz a neten, h mikor van / h van pontosan, emiatt nem kell logni, gondolom anyud baja is ez az egesszel, h miert pont iskolaidoben ilyen fontos menned.
2. refluxoskent tenyleg oda kene figyelj a kajalasra, az etelekre is, meg arra is , hogy ne 5 p alatt hajigald be magadba a kajat!!!
3. eleg butasag ez a 16.00ig befejezni, ha mondjuk hazaersz 2 / fel3ra, akkor mire eszel, es nekiulsz tanulni, marad 1 orad, az mire eleg, ha mondjuk beadando is van, vagy tobb targyra is tanulni kell?????
2016. nov. 17. 20:27
26/31 anonim válasza:
Mo djuk evvel az alhasi fajdalommal inkabb nogyogyaszhoz menj eloszor. A kommented alapjan lehet ciszta, mioma, polip, mehszajseb, barmi....
2016. nov. 17. 21:00
27/31 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok xd.
2016. nov. 17. 21:01
28/31 anonim válasza:
Nekem volt h 16ra haza se ertem... Fogod magad megnézed a varos keruleted oldalán mikor rendel vagy telefonszámot felhívod megnézed mikor rendel delutan.s ha 4kor.befejezed a tanulást elmész utána... Nalunk minden nap rendel a dokink. Pl a mienk hétfőn 8 10 között, kedden este 6 8 között szerdán 10 12 között csütörtökön 2 4 között pénteken meg 12 14 között..
2016. nov. 17. 21:07
29/31 anonim válasza:
nem értem miért kell anyukád beleegyezése?
gondolom van olyan nap,amikor a háziorvosod délután rendel. elmész hozzá,elmondod mi a bajod és kéred,hogy adjon beutalót ahova kell. kérsz időpontot , szintén délutánra lehetőleg és kész,elmész,megvizsgálnak.
így nem kell suliból sem lógni és ki is derül mi bajod van.
ennyi idősen ennyit el kéne tudni intézni egyedül is szerintem.
2016. nov. 18. 13:21
30/31 anonim válasza:
Napi 300 g zoldseg 4 szem gyumolcs es kizarolag teljesorlesu dolgok.
Kola udito malnaszorp savas dolgok es szensavas kizarva
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!