Hogyan győzzem meg anyut? Az a helyzet, hogy a csaladom vallasos, ( en meg nem rudom, a tudomany az iranyelvem,13 vagyok) es ma is akarnak menni gyulibe, nekem viszont holnap angol versenyem lesz, es iszinyat sokat kell keszulni ra.
"Másrészt pedig rengeteg természettudományos szakember hívő, orvosok, professzorok, tudósok. Úgyhogy ez mögé ne bújj."
Mondj már egy hitgyülis professzort vagy tudóst... :D Ja, és "emögé", nem "ez mögé".
"9 éves lehetsz,és erősen közepes tanuló" ööö...ezt mégis miből szűrted le drága Bélám? 13 vagyok, erősen jó tanuló.
Meg sokan mondtátok, hogy egy nap alatt nem lehe megtanulni. Igazatok van, ennél nem voltam egyértelmű, (nem szarkazmus) már 1 hete tanulok rá.
A tudomány nem más mint az, hogy a tudósok olyan dolgokat fedeznek fel és olyan dolgokra jönnek rá. amit Isten más régen megteremtett. Legyen az fizika, biológia, kémia, matematika stb. Ilyen egyszerű.
Nem a vallás a fontos, hanem a hit. Más a vallás és más a hit. A vallás nem üdvözít, viszont a hit és a hit megélése az igen. Hit Jézus Krisztusban és megélni a szeretetet másokkal szemben, embertársainkkal szemben.
Nem az a fontos és lényeges Isten előtt, hogy ott vagy vasárnap az Istentiszteleten, hanem-hogy megéled e a hitedet önzetlen és személyválogatás nélküli szeretetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!