Normális ha ennyire nyílt kapcsolatom van anyukámmal?
15 éves vagyok, ha a koromat kérdeznétek.
Mindent megtudok mondani neki, előtte is öltözöm.
Simán megmondtam, hogy megjött a menzeszem, és mielőtt bárki ítélkezne, nem vagyok szűz. De megerőszakoltak, és azt is egyből elmondtam neki.
Egy éve cigizek, és előtte kezdtem cigizni.
Jó, mert nem tilt el a dolgoktól, de felvilágosít a veszélyekről, még se avatkozik közbe az életembe.
Még azt is elmondtam neki egyből, hogy lehet biszexuális vagyok. (nem kizárt). Viszont olvasgatom, hogy mások nem tudnak ilyen nyíltan beszélni a szüleiknek.
Apunak én se...
A nővérem 30 éves (anyu 50) a nővéremmel még azt is kibeszéltük, hogy egyszer volt lánnyal, meghogy hogyan szokott szeretkezni.
Teljesen normális családból származok, de nálunk ez a természetes.
Pl van, hogy alkalmattán a nővérem meglep egy kis alkohollal is, mert azt mondja, ő is volt kamasz, és át érzi a helyzetem. Amolyan barátnő kapcsolatban vagyunk.
Nem vagyok alkoholista! Két, három havonta lecsúszik pár korty, de ilyen korban kinek nem? És még így is jó tanuló vagyok, szóval nem épp a vesztembe rohanok, csak megtanultam kissé szórakozni is.
De ez normális?
Az én kapcsolatom is elég nyitott az anyukámmal. Igaz nem ennyire, mint a tiéd, de ilyenekről, hogy menzesz, meg szex, meg a vőlegényemmel való kapcsolat meg bármilyen intimebb dolog én is könnyen beszélek vele. A tesóimmal már nem annyira, de valszeg velük azért nem, mert fiúk :)
Normálisnak nem mondanám, mert sajnos én a mai világban azt látom, hogy a normális az amikor a csajok 12 évesen már isznak (keményen), buliznak hajnalig és minden második fiúval lefekszenek....
Jó, hogy anyukáddal sok dologról beszélgethetsz. Ez normális. Valami gond azért van nálatok, ha ennyire zavaros a szexuális beállítottságod. (Ez lehet a megerőszakolás vagy a nővéred szexuális életének túlságosan nyílt beszámolóinak- szerintem nem 100-s ő se, ha ezt ecseteli neked)
Jobb lenne, ha anyád anya lenne inkább, mint barátnő. Így nem csak meghallgatna, de rendet is tehetne a fejedben. Megerősítem: a közvetlen jó kapcsolat JÓ, de a mindent engedek hozzáállás VESZÉLYES.
Minél nyiltabb, annál jobb. 100%osan nyiltnak kéne lennie. Nálatok e szám közel 95.. ha nem haladja meg.
Anyudnak egy mély gratulációm. Sokak követhetnék példáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!