Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elkoltozes otthonrol, onalloso...

Elkoltozes otthonrol, onallosodas?

Figyelt kérdés

(Elore is bocs az ekezet miatt, telefonrol irok)

Anyammal elek egy lakasban , ami anyam elettarsae aki kulfoldon el viszont neha hazajon, anyam is tobbet van kint mint itthon, igy reszben mar onallo vagyok, magamnak fizetem a kajat, viszont nem adok haza penzt igy van felretett penzem, ha anyam itthon van altalaban csak keruljuk egymast mert nem olyan a viszonyunl h mindent.megbeszelunk stb..

Ezert megbeszeltuk hogy atkoltozok a masik kisebb lakasunkba ahol kb 40-45 a rezsi(jonne tesom is viszont o is keveset van itthon, szoval o is adna egy kicsit bele) igy havi 30at kene fizetnem osszesen, lakbert nem kell igy mivel anyukame a lakas.

21 eves vagyok dolgozom, havonta 120-140 kozott keresek, ennyi penzbol elboldogulnek teljesen egyedul? Kaja, tisztitoszerek, stb.

Elegge uj lesz nekem a helyzet mivel meg is teljesen egyedul leszek, tudnatok adni par tanacsot igy kezdesnek, hogy konnyebben boldoguljak?😃

21/f

#lakás #költözés #onallosodas
2016. nov. 8. 09:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem leszel egy Csekonics, de garasos gondjaid sem lesznek. Nyugodtan belevághatsz. Nagyot fog dobni az önbizalmadon, és a csajozás is sokkal jobban megy majd.
2016. nov. 9. 13:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!