Anyámnak nem tetszik, hogy idősebb a párom, de lehet, hogy csak féltékeny?
Figyelt kérdés
31 éves vagyok, egy éve együtt élek egy 49 éves férfival (nem néz ki annyinak). Amikor anyámmal kettesben vagyok, állandóan szekál, hogy keressek egy fiatalabb pasit. Ennek ellenére gyakran jön át hozzánk mindenféle ürüggyel, kiöltözve, fél liter parfümmel befújva és kedveskedik velünk. Pedig anno amikor bemutattam a páromat, anyám totál behisztizett és szóba sem állt velem hónapokig!
Csak képzelődöm vagy lehetséges, hogy tetszik neki a párom? Hogy kérdezzek rá, hogy ne hisztizzen be? Már kezd elegünk lenni abból, hogy állandóan a nyakunkra jár. Sajnos már régóta nincs senkije, szerintem ez lehet a baja (53 éves).
2016. nov. 7. 01:51
11/12 anonim válasza:
Ajto bezar kocsi garazsban csengo kikapcsolva..."nem vagytok otthon". Egyeb kerdes?
12/12 anonim válasza:
Írasd be anyukádat egy párkereső oldalra. Kérj tőle tényképet, és még viccesen annyit mondhatsz neki, hogy itt biztosan hamarabb talál társat mint nálatok. Vagy csináljatok programokat, hogy ne találjon otthon. De előtte mondd meg, hogy ma színházba megyünk v. moziba, hétvégén kirándulunk, elutazunk ide meg ide. Remélhetőleg nem akar oda is veletek menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!