Facebookon ellenőtizgetnek a szüleim 17 éves létemre! (? ) 17/f
Nem, értem mi a problémád. Tiltottak valamit? Nem.
Szóltak valamit? Nem.
Az ellenőrzés az lenne, ha arra lenne kíváncsi, mit írsz másoknak privátban. Az, hogy ki lájkol valaki, az mindenki számára szabadon látható. Te még ugye senki más profilját nem nézted meg, ugye? :)
Amúgy meg lehet állítani, melyik postodat ki lássa. Rakd anyádat külön csoportba, és vele ne ossz meg mindent.
Szerintem az nagyobb probléma, hogy 17 évesen abszolút nincs semmi életed. Nem hiszem, hogy megtiltanák, hogy iskola után elmenj fagyizni vagy moziba.
A közösségi oldalak meg ilyenek, ha kiteszel valamit, bárki megnézheti, ahogy azt is, hogy kik kedvelték a posztodat. Ez egyszerű kíváncsiság, semmi beteges. Én is meg szoktam nézni csak úgy mások adatlapját, ha még nem ismerem az illetőt.
De ha pl. anyukád nem tud belépni a facebookodba, és nem is az ismerősöd, akkor be tudod állítani, hogy semmit ne tudjon megnézni az adatlapodon.
De ahogy már írták, tiltott valamit? Nem. Számon kért rajtad valamit? Nem. Beszólt valamit? Nem.
Szedd össze magad, mert ha ettől kimegy nálad a biztosíték, akkor nagyon nehéz életed lesz, amikor majd valódi problémákkal is szembesülnöd kell.
Az a durva, hogy itt mindenki rögtön elhordja az anyukát minden szemét, elmebajos vadállatnak, meg küldje el a kérdező a p**ába, meg feljelentés... komolyan, ti milyen elb**ott családban nőttetek fel, hogy nálatok így kell reagálni egy ilyen apróságra? Normálisak vagytok? Megnézte egy közösségi oldalon pár lány adatlapját, ÚRISTEN. Ez még rosszabb, mintha éheztetné, vagy verné a gyerekét, vagy esetleg nem venne neki számítógépet, okostelefont, és nem fizetné a számláját. Mert ugye ezeket mind a gonosz, aljas szülők teszik jófejségből, mert ugye senkinek nem lenne alapszükséglete a facebook.
A haverjaitokat, barátaitokat is elkülditek a francba, ha megnézik valamelyik ismerősötök adatlapját? Vagy csak a szülők ellen megy a lázadás?
Térjetek már észhez.
A kedves kérdező meg 17 éves létére elkezdhet diákmunkázni, elkezdhet normális életet élni a VALÓ világban, hogy jövőre már saját albérletbe mehessen, és ne kelljen elviselni a sátáni szülei ármánykodását. Akkor attól sem kell majd tartania, hogy esetleg az anyja felismeri a lányokat, akiket hazavitt...
Szánalom, milyen emberek vannak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!