Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők mit szólnátok, ha a 18...

Szülők mit szólnátok, ha a 18 éves fiatoknak még nem lenne barátnője? 18/F

Figyelt kérdés
csak otthon van és játszik gépen, konzolon

2016. okt. 30. 07:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"hogyan rugdossam ki a gyereket társasági életet élni"

Sokan azért nem élnek társasági életet, mert gyerekkoruktól kezdve nem tanulták meg, mivel a szüleik sem élnek társasági életet, így aztán sose látták, hogy milyen az, amikor valaki él, csak azt látták, hogy anélkül is van élet. Ha az ilyen szülők egyszercsak elkezdik megpróbálni kirugdosni a gyereket a társasági életbe, az nagyon nem hiteles.

Nem küldeni kell a gyereket, hanem hívni. És nem 18 éves kora körül kell ezt elkezdeni, hanem kb. amikor megszületik. Akkor teljesen természetes lesz számára, hogy másokkal együtt töltse az idejét, ne valami gép/tévé/stb. előtt. De sok pár eleve úgy fut neki az életnek (lásd gyk), hogy még a saját szüleikkel is inkább megszakítják a kapcsolatot, nehogy valami kis konfliktust el kelljen viselni apóssal-anyóssal... Ez a probléma is valahol ott gyökerezik.

2016. okt. 30. 10:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor õ még nincs kiégve, késõn érõ!
2016. okt. 30. 10:25
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Az nem aggasztana, ha még nem volt barátnője, de ha barátai sincsenek, és semmi társasági életet nem él, csak a gépet nyomkodja, az igenis baj. 8 évesen, 18 évesen és 50 évesen is.
2016. okt. 30. 10:34
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Bátyám is 18 évesen csak a gépen lógott, 20 évesen lett barátnője, aki azóta már a felesége :)
2016. okt. 30. 11:06
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Majd rájön hogy a konzol elveszi az idejéz az élettől.
2016. okt. 30. 16:00
 16/20 anonim válasza:
100%

Az egyik unoka öcsém is 20 évesen kezdett csajozni...azt hittem sose érem meg a pillanatot...ma 22 éves...olyan női vannak hogy csak pislogok a kis köcsögön :D

Majd tudja azt ő hogy mit mikor akar...végül is 18 éves.

2016. okt. 30. 20:50
 17/20 anonim válasza:
Amugy az öcsém is a gép elött punyadt szüntelenül.Ma meg alig néz rá...
2016. okt. 30. 20:52
 18/20 anonim válasza:
61%

24/f

Engem a szüleim sose néztek le amiatt, hogy nem élek/éltem társasági életet. Tanuljak, teljesítsem az iskolai kötelezettségemet ez volt az elvárás utána mivel töltöm az időmet, az rám van bízva. Én mindig a gép előtt ültem játszottam lefoglaltam magamat mivel a nők megvetettek/megvetnek. Nem viselkedek idiótán ha társaságba keveredek, meghúzom magam, tudom a helyem és a hierarchiai besorolásomat ha ilyen helyzetbe kerülök, tehát nem a személyiségem miatt van ez szerintem.

22-23 éves koromban megpróbálkoztam a társasági élettel, hogy hátha ha eljárok ismerőseimmel, barátaimmal akkor szert teszek barátnőre. Úgy éreztem magamat mint elefánt a porcelán boltban; kényelmetlenül, feszülten és számomra unalmasan, hogy körülöttem mindenkinek van feszes seggű és mellű barátnője csak nekem nem. (szálkás testalkatom van, kockák megvannak most az izmosításon dolgozok) Hagytam az egészet a búsba. Egy hasonlattal élnék. "mint ha most kezdenél el counter strike-ni vagy WOW-ni" több 10 éve aki benne van az jó benne, érti, de aki most kezdi vagy felköti a gatyáját vagy csak maszatolgat otthon a gép előtt.

Én sem kaptam sajnos használati útmutatót mi a varázsige hogy megnyíljanak a női lábak valószínűleg te sem. "A játszma" meg a "Mistery" könyv zsák sz*-t sem ér hidd el, kiolvastam kijegyzeteltem azzal sem lehet felszedni őket.

Ne várd hogy bárki is elárulja majd neked a csajozás titkait mert ha én is tudnám én se mondanám el! Ez így van a pénz világában is sajnos. Vagy magadtól rájössz, vagy valaki szánalomból lefekszik veled és legalább megtudod milyen dug*-i vagy életed végéig magányos leszel ez egy ilyen világ a nők el vannak szállva maguktól. "Vicess, kedves pasi kell, de lehesen vele komoly dolgokról beszélni" - ez az a sablon szöveg amit ma nyomnak itt is meg a való életben. Az emberek 90% aki értelmileg egészséges és nem fogyatékos azokkal lehet így kommunikálni, ez a kifogásuk! Nekik rögtön érzelem kell meg a zsizsegés a láb között akkor talán lesz valami.

Zárószóként annyit írnék a kedves kérdezőnek, hogy magányosan, egyedül leélni az életed még mindig jobb, mint árulókkal és ellenségekkel. (életem szerelme 2,5 hónap után lelépett a volt legjobb barátommal, akit 10 éve ismertem)

2016. okt. 31. 11:42
 19/20 anonim ***** válasza:
31%
én örültem volna ha 18 évesen rámeröltetnek egy pynát
2016. nov. 8. 02:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha most nimcs akkor majd pár év múlva lesz.
2016. nov. 8. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!