Elvált szülők! Nálatok szabad bejárása van a gyereketeknek a házatokba?
Anya meghalt, apa összeköltözött a mostohaanyámmal.
Amióta elköltöztem, bejelentve SEM mehetek oda.
Sőt, mikor szakítottunk az exszel, a mostohaanyám kijelentette, hogy őt nem érdekli, hová költözök, de hozzájuk - ahol az APÁM is él - kizárt.
Szóval apát akkor látom, ha meglátogat ahol most élek, van, hogy hetekig egyáltalán nem. De mindegy már, csak nem kell majd elvárnia, hogy kimossam a szrából, ha öreg lesz.
11-es, kifogásnak nagyon jó, de én - meg sok kiköltözött - speciel pont leszarnám, hogy kapok-e enni, de hadd ne kelljen puncsolnom, ha haza szeretnék ugrani egy-két órára.
Nyilván, ha hétvégére megy a gyerek akkor szól, persze.
Elvált szülők gyereke vagyok.Édesanyámmal élek jelenleg,de ha elköltözök sem kell vissza adnom a kulcsot(ezt meg beszéltük anyukámmal).Egyrészt azért,mert a gyereke vagyok,másrészt mert Ő délután 5ig dolgozik,húgom pedig iskolás(elsős) és ha fél majd egyedül vagy segíteni kell neki valamiben azonnal tudjak menni.Ha mondjuk eldöntöm,hogy szombaton menni szeretnék hozzájuk akkor oda telefonálok,ha pedig csak éppen arra járok akkor "váratlanul" beköszönök nekik,de ebből sem csinál problémát.
Apámmal nem jó már a viszonyunk az új felesége miatt,alig beszélünk egymással és még ritkábban találkozunk.Mostanság próbál közeledni felém,de azt a rengeteg sérelmet amit gyerekkorom óta okozott nekem nem tudom megbocsátani.Nem járok hozzájuk egyáltalán,kulcsom sincs,de ha adni akarna sem fogadnám el.Eddig sem volt szüksége/szükségük rám,ezután se legyen.Ahogy az egyik válaszoló is írta én is úgy vagyok,majd ha öreg korába szüksége lesz valakire akkor ne rám gondoljon,mert nekem is szükségem lett volna rá kiskoromban és ez őt nem érdekelte.
Nagymamám akart adni kulcsot,de tőle nem fogadtam el,mert bármikor ha megyek mindig otthon vannak,meg messzebb is laknak és nem sokszor járok arra.
Anyukámmal a kulcsos dolog kölcsönös lesz,ha lesz egy lakásom/házam akkor adok neki kulcsot,és ha a húgom nagyobb lesz ő i kap majd tőlem kulcsot
engem 20 év alatt egyszer se hívtak meg, azt hiszem akkor nincs szabad bejárásom
és még én szégyenlem őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!