Hogy vegyem rá őket?

Figyelt kérdés
A szüleimet nem érdekli, hogy 18 évesen még mindig a tesómmal egy szobában vagyunk, a tesómat nem is érdekli annyira a dolog mert hétközben kollégiumban lakok igy ő egyedül el van itthon olyankor engem viszont hétvégente gyre jobban kiborít vagynek a magányra egyreszt mivel egesz héten emberek között vagyok és egy pillanat sincs mikor csak magam lennék, másrészt a tesóm lány létére egy port nem képes feltörölni és baromi nagy rendetlenség van körülötte amit látni is rossz(azok utan, hog már nagyon sokszor rendet raktam nála) ráadásul a barátommal sem tudunk kettesben lenni( Mielőtta szexszel jönnétek nem feltétlenül arra gondolok), mert már nem igazán szeretnék Ennyit járni hozzájuk ráadásul jó lenne itthon is lenni. Felvetettem a szüleimnek, hogy mi lenne, ha egy gipszkartonfallal ketté választanánk a szobát még ki is fizetnem, de nem hagyják egyedül Viszont nem tudok szakembereket hívni, pedig már ott tartok, hogy az őszi szünetben a tudtuk nélkül megcsináltatom míg nincsenek itthon. Mit mondjak neki? Vagy ti mit tennétek a helyemben? (Bocsi a helyesírásért csak siettem és már nagyon el vagyok keseredve)

2016. okt. 27. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Elöször is sürgösen tegyél le arról, hoyg a szüleid távollétében bármit is átalakíttatsz a lakásukon, mert ebböl igen nagy botrány lesz - és jogosen, mivel övék a lakás.

Másodszor ezek szerint nincs több szoba, akkor nem tudnak neked egyet külön adni.

Harmadszor ha csak a hétvégéken vagy ott, akkor tökéletesen érthetö, hogy nem akarják a lakást átépíteni emiatt.

2016. okt. 27. 19:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gondjuk, hogy csak hétvégén vagyok otthon igazából még egy normális érvet sem hallottam tőlük, az elején még anya azt mondta, hogy oké ők is akartak már ilyet aztan utána már csak annyit mondott, hogy nem lesz semmi.
2016. okt. 27. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Már megint kiírtad ugyanazt?
2016. okt. 27. 19:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy ugyanazt?
2016. okt. 27. 19:25
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Ez a kérdés már volt egyszer-kétszer...
2016. okt. 27. 20:10
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Pontosan. Hányszor akarod még ugyanazt a kérdést feltenni?
2016. okt. 27. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges, ha kolis vagy.

Gondolj bele, alig vagy otthon, barátoddal lehetsz kettesben esetleg náluk (?)

Mire elvégzed, vagy túl jutsz az első féléven, te teszed össze az órarended, tudsz munkát vállalni és akár albiba költözni, közelebb a sulihoz.

2016. okt. 27. 20:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Nemsokára úgyis elköltözöl, pár évet kibírsz. :) Így ösztönöznek, hogy repülj ki, amint tudsz. :D
2016. okt. 27. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Ahova gipszkartonfalat akartál tenni oda tegyél egy elhúzható nagy sötét függönyt (ahoz csak egy sín kell vagy pár kampó). Lehet nem olyan jó a hangszigetelése, de legalább meg van az az érzés hogy egyedül vagy és ha a tesód egy kicsit együttműködő akkor olyankor nem zaklat téged, de ha nem vagy otthon, akkor elhúzza a függönyt és megmarad a régi szobája.

Én koliban csináltam ezt emeletes ágy alsó részén. A fenti ágy tartó falapjai alá tettem a törülközőimet és máris egyedül voltam

2016. okt. 28. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!