Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy kicsit félek a szüleim...

Egy kicsit félek a szüleim reakciójától. Hogyan tudnék kevésbé ezen aggódni?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy már 2014 decembere óta tudom biztosan, hogy meleg vagyok. Tavaly augusztusbsn jöttem össze a pasimmal és lassacskán az összeköltözést tervezgetjük.

Lehet, hogy már a szüleim is sejtik vagy esetleg tudnak erről a dologról, viszont én magam szeretném elmondani nekik, hogy tényleg ez van. Megvan a sajátos véleményük a melegekről és ahogy én vettem ki, nem nagyon zavarná őket. Anyát egyszer megkérdeztem és azt mondta, hogy ők is csak emberek és ha én is az lennék, attól még a gyereke maradnék. Apától viszont még ilyet sosem hallottam.

Ma délután fogom nekik bemutatni a barátomat is, mert eddig mindig csak nála voltunk és mivel nem szeretnék semmiről sem titkolózni, ezért viszem el őt is. Csak egy kicsit parázok, mert szerintem így először nagyon ki fognak bukni és nem tudom hogy reagálnám le.

19/F

2016. okt. 12. 10:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%
Szulokent en jobban kiborulnek, ha a bejelentes melle egybol a baratod is hoznad. Amugy is nehezen fogadnam, de itt mar le van pontozva mimdenki, aki nem orul a meleg gyerekenek....
2016. okt. 12. 13:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülni kell a szülőnek, hanem elfogadni. Ha erre nem képes, mindenki életét megkeseríti. Azt hiszem, bárkinek joga van azzal élni, akivel szeretne.
2016. okt. 12. 16:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Tuti kibuknak ha viszed a pasidat is...
2016. okt. 13. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!