Miért csinálja ezt az anyám? És mit tudnék tenni?
25 éves vagyok, sajnos úgy alakult az életem, hogy most 3 hónapig a szülői házban kell élnem. Egy hónapja vagyok itthon, de anyám az őrületbe kerget, mindenbe beleszól és NEM HAGY élni!
Ő nem dolgozik, hanem itthon van szinte egész nap, mégis amikor hazaérek és a szakdolgozatomon dolgoznék, állandóan benyit, benéz és megy tovább, sőt, fel van háborodva, hogy én miért csukom be a szobám ajtaját. Kopogás vagy bármi nélkül bejön, tesz-vesz, mint valami átjáróházban. Látja, hogy el vagyok foglalva, mégis állandóan veszekszik velem, hogy miért nem csináltam meg ezt meg azt. Például kivettem magamnak egy poharat, amiből 1x ittam, utána ő fogta és elmosta és ezt eljátszotta vagy 5x, mert mindig amikor ittam elővettem azt a poharat, ő meg újra meg újra elmosta... Vagy reggel megágyaztam, ő meg fogta magát és újraágyazott, csak az volt a gáz, hogy a párnám alatt volt a vibrátorom, azt meg fogta és bedobta egy dobozba a kacatok közé... A cuccaimat is szétpakolja, az asztalomra tettem egy köteg papírt ami kellett volna nekem, de mire hazaértem kérdés nélkül elpakolta, utána nem emlékezett hova tette és még emiatt is én voltam a hibás, hogy miért az asztalra tettem, miért nem a helyére... Mindenbe beleköt, még abba is ahogy a székemen ülök, vagy mit nézek az interneten. Ha vitába szállok vele meg nekem esik, hogy ez az ő háza, nekem kuss a nevem vagy rohan apámhoz árulkodni, hogy én milyen vagyok...
Miért csinálja ezt? És mit tudnék tenni hogy békén hagyjon?
Barát, barátnő, rokon, ahova mehetnél arra a 2 hónapra? ... ha már nem albérlet (... gondolom az anyagiak miatt)
Én megőrülnék !!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!