Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt az anyám?...

Miért csinálja ezt az anyám? És mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, sajnos úgy alakult az életem, hogy most 3 hónapig a szülői házban kell élnem. Egy hónapja vagyok itthon, de anyám az őrületbe kerget, mindenbe beleszól és NEM HAGY élni!

Ő nem dolgozik, hanem itthon van szinte egész nap, mégis amikor hazaérek és a szakdolgozatomon dolgoznék, állandóan benyit, benéz és megy tovább, sőt, fel van háborodva, hogy én miért csukom be a szobám ajtaját. Kopogás vagy bármi nélkül bejön, tesz-vesz, mint valami átjáróházban. Látja, hogy el vagyok foglalva, mégis állandóan veszekszik velem, hogy miért nem csináltam meg ezt meg azt. Például kivettem magamnak egy poharat, amiből 1x ittam, utána ő fogta és elmosta és ezt eljátszotta vagy 5x, mert mindig amikor ittam elővettem azt a poharat, ő meg újra meg újra elmosta... Vagy reggel megágyaztam, ő meg fogta magát és újraágyazott, csak az volt a gáz, hogy a párnám alatt volt a vibrátorom, azt meg fogta és bedobta egy dobozba a kacatok közé... A cuccaimat is szétpakolja, az asztalomra tettem egy köteg papírt ami kellett volna nekem, de mire hazaértem kérdés nélkül elpakolta, utána nem emlékezett hova tette és még emiatt is én voltam a hibás, hogy miért az asztalra tettem, miért nem a helyére... Mindenbe beleköt, még abba is ahogy a székemen ülök, vagy mit nézek az interneten. Ha vitába szállok vele meg nekem esik, hogy ez az ő háza, nekem kuss a nevem vagy rohan apámhoz árulkodni, hogy én milyen vagyok...

Miért csinálja ezt? És mit tudnék tenni hogy békén hagyjon?

2016. okt. 10. 12:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%
miért nem apádnál laksz, miért nem raksz az ajtóra zárat, miért nem rakod el a holmijaidat olyan helyre hogy ne tudja könnyedén áthelyezni? és még kérdezhetném tovább
2016. okt. 10. 12:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Apám is itt lakik, csak ő szinte egész nap dolgozik, nagyon nem is találkozunk. A holmijaimat nem tudom elpakolni, mert a szobám szinte üres (amikor elköltöztem, akkor a bútorok el lettek adva), most vettem egy kis komódot, abba pakolok, de anyám még abban is turkál és szétpakol mindent ami szerint nem odavaló. Nem zárhatom be az ajtót, mert már azon is cirkuszol, ha csak be van csukva...
2016. okt. 10. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
25 vagy!!!! és ha cirkuszol azon hogy bezárod akkor mi van?! istenem milyen életképtelen az alattam lévő generáció
2016. okt. 10. 12:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Te nem ismered. Ha cirkuszol, olyankor őrjöng, ordít, mint a sakál, akár meg is üt. Volt már arra is példa, hogy mérgében a számítógépem régi monitorját a földhöz vágta. Nekem ennyit nem ér, hogy megint szétverjen valamit.
2016. okt. 10. 12:40
 5/11 anonim ***** válasza:
9%
akkor költözz el, felnőtt férfi vagy.
2016. okt. 10. 12:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Nő vagyok amúgy, és mint írtam, 3 hónapig (vagyis már csak 2) nem tudok máshova menni.
2016. okt. 10. 12:46
 7/11 anonim ***** válasza:
29%
ha ordít és megüt/szétveri a tárgyadat akkor hívd a rendőrséget, ez már rég nem tartozik a családi szeretet kategóriába.
2016. okt. 10. 12:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Rosszindulatu öreg jellemtelen venasszony , nem anya
2016. okt. 10. 14:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem akarja h otthon lakj , benned lakik aljas módon , h eluzzön otthonról
2016. okt. 10. 14:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Barát, barátnő, rokon, ahova mehetnél arra a 2 hónapra? ... ha már nem albérlet (... gondolom az anyagiak miatt)

Én megőrülnék !!!!!!

2016. okt. 10. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!