Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért utál anya ha soha semmi...

Miért utál anya ha soha semmi okot nem adtam rá?

Figyelt kérdés
Folyton rosszat mondd mindenkinek rólam,olyanokat amik nem is igazak,képes leszólitani valakit az utcán hogy megmondja milyen lusta vagyok és hogy ő mennyit dolgozik. (én mosok, főzök, takarítok, mosogatok itthon minden nap, ő meg nézi a sorozatokat) Jövő héten lesz a forgalmi vizsgám (jogosítvány) és ma azt mondta tiszta szívéből kívánja hogy bukjak meg.Kértem tőle pénzt hogy vegyek egy plusz órát (nem dolgozok,suliba járok) hogy még kicsit gyakoroljak,hogy biztos átmenjek,erre ő el kürtölte mindenkinek hogy én nem tudok vezetni,ami megint nem igaz mert a tanárom szerint nagyon jól megy.Kerdeztem tőle hogy miért ilyen és azt mondta hogy sajnálta azt a penzt amit ide adott.(ő 1 éve csinálta a jogosítványt, hatszor bukott, és vagy 20 külön órát vett,plusz 100 eurót adott a rendőröknek hogy biztos át menjen,ami persze átvágás volt) Multkor nagyon össze veszett velem mert elfelejtettem berakni a mosást, mert tanulnom kellett másnapra.Lehordott minden utolsó r*-nak, azt mondta haljak meg meg stb.Erre én annyira felkaptam a vizet hogy le helyeztem 20 perc utan,sajnálom tudom nem kellett volna.De ő persze a sztorit ugy adta tovább hogy megkért szépen hogy teregessek ki én pedig lehulyeztem.Azota ujjal mutogatnak rám a kollégái,meg ismerősei mert persze elmondta mindenkinek.

2016. okt. 5. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
Twist Olivér, te vagy az? Hát neked nagyon-nagyon szomorú sorsod van, rettentően sajnál téged az egész Gyakori. Tehetünk még érted ezen felül valamit, zokogjunk együtt, vagy mi legyen?
2016. okt. 5. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha ez a sztori igaz megérdemled a sorsod állj már a sarkadra és állj ki magadért és add vissza neki ezt a sok év szenvedést egy kis megtépkedéssel
2016. okt. 5. 16:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem azt kertem hogy sajnáljatok,semmit nem érnek vele.Megoldast szeretnék találni
2016. okt. 5. 16:53
 4/9 anonim válasza:

Vannak ilyen anyák... az anyósom is ilyen, elmentem dolgozni és elhoztam a párom tőle külön lakásba, azóta sokkal nyugisabb, jobbak az eredményei.

Én vagyokb21, párom 19

2016. okt. 5. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:

1. Ne csinálj meg minden házimunkát, nem csak a te dolgod, mindenkinek ki kell vennie belőle a részét. (MINDIG ezt az elvet képviselem, fordított helyzetben is.) Ha kell, csináljatok beosztást, melyik nap kinek mi a dolga.

2. Sz..rd le magasról, hogy ki mit brekeg rólad a hátad mögött. Mi köze hozzád anyád kolléganőinek? Ha meg szemtől szemben becsmérelnek, nyugodtan közöld, hogy nem tartozol senkinek beszámolóval, csak anyádnak, vele pedig megegyeztetek a teendőkben.

2016. okt. 5. 17:06
 6/9 A kérdező kommentje:
ha nem csinálnám meg a munkát csak még rosszabb lenne a helyzet
2016. okt. 5. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ennél rosszabb? Így is, úgy is lustának, utolsó r..bancnak nevez.
2016. okt. 5. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Szarj a házimunkára. Így is már ribinek mond akkor már nem m1

Hány éves vagy? Nem tudsz elköltözni?

Apud ehhez mit szól?

2016. okt. 6. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Járj túl anyád eszén! Mutasd meg az ismerőseinek, hogy egy aljas hazug némber.
2016. okt. 7. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!