Folyton rosszat mondd mindenkinek rólam,olyanokat amik nem is igazak,képes leszólitani valakit az utcán hogy megmondja milyen lusta vagyok és hogy ő mennyit dolgozik. (én mosok, főzök, takarítok, mosogatok itthon minden nap, ő meg nézi a sorozatokat) Jövő héten lesz a forgalmi vizsgám (jogosítvány) és ma azt mondta tiszta szívéből kívánja hogy bukjak meg.Kértem tőle pénzt hogy vegyek egy plusz órát (nem dolgozok,suliba járok) hogy még kicsit gyakoroljak,hogy biztos átmenjek,erre ő el kürtölte mindenkinek hogy én nem tudok vezetni,ami megint nem igaz mert a tanárom szerint nagyon jól megy.Kerdeztem tőle hogy miért ilyen és azt mondta hogy sajnálta azt a penzt amit ide adott.(ő 1 éve csinálta a jogosítványt, hatszor bukott, és vagy 20 külön órát vett,plusz 100 eurót adott a rendőröknek hogy biztos át menjen,ami persze átvágás volt) Multkor nagyon össze veszett velem mert elfelejtettem berakni a mosást, mert tanulnom kellett másnapra.Lehordott minden utolsó r*-nak, azt mondta haljak meg meg stb.Erre én annyira felkaptam a vizet hogy le helyeztem 20 perc utan,sajnálom tudom nem kellett volna.De ő persze a sztorit ugy adta tovább hogy megkért szépen hogy teregessek ki én pedig lehulyeztem.Azota ujjal mutogatnak rám a kollégái,meg ismerősei mert persze elmondta mindenkinek.
Twist Olivér, te vagy az? Hát neked nagyon-nagyon szomorú sorsod van, rettentően sajnál téged az egész Gyakori. Tehetünk még érted ezen felül valamit, zokogjunk együtt, vagy mi legyen?
2016. okt. 5. 16:43
2/9 anonim válasza:
Ha ez a sztori igaz megérdemled a sorsod állj már a sarkadra és állj ki magadért és add vissza neki ezt a sok év szenvedést egy kis megtépkedéssel
2016. okt. 5. 16:50
3/9 A kérdező kommentje:
Nem azt kertem hogy sajnáljatok,semmit nem érnek vele.Megoldast szeretnék találni
2016. okt. 5. 16:53
4/9 anonim válasza:
Vannak ilyen anyák... az anyósom is ilyen, elmentem dolgozni és elhoztam a párom tőle külön lakásba, azóta sokkal nyugisabb, jobbak az eredményei.
Én vagyokb21, párom 19
2016. okt. 5. 17:00
5/9 anonim válasza:
1. Ne csinálj meg minden házimunkát, nem csak a te dolgod, mindenkinek ki kell vennie belőle a részét. (MINDIG ezt az elvet képviselem, fordított helyzetben is.) Ha kell, csináljatok beosztást, melyik nap kinek mi a dolga.
2. Sz..rd le magasról, hogy ki mit brekeg rólad a hátad mögött. Mi köze hozzád anyád kolléganőinek? Ha meg szemtől szemben becsmérelnek, nyugodtan közöld, hogy nem tartozol senkinek beszámolóval, csak anyádnak, vele pedig megegyeztetek a teendőkben.
2016. okt. 5. 17:06
6/9 A kérdező kommentje:
ha nem csinálnám meg a munkát csak még rosszabb lenne a helyzet
2016. okt. 5. 17:12
7/9 anonim válasza:
Hogy lehet ennél rosszabb? Így is, úgy is lustának, utolsó r..bancnak nevez.
2016. okt. 5. 17:18
8/9 anonim válasza:
Szarj a házimunkára. Így is már ribinek mond akkor már nem m1
Hány éves vagy? Nem tudsz elköltözni?
Apud ehhez mit szól?
2016. okt. 6. 15:14
9/9 anonim válasza:
Járj túl anyád eszén! Mutasd meg az ismerőseinek, hogy egy aljas hazug némber.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!