Tehetnek bármit?

Figyelt kérdés
A szüleim azt mondtak nem mehetek tovabbtanulni egyetemre mert ahova en szeretnék menni az messze van. Szállás is lenne, de ahogy anyáék mondják "biztos nem foglak engedni". Sajnos más téren is levagyok korlátozva, azert is veszekednek velem ha nem ugy fogom a kanalat ahogy ők akarják. (Ez konkretan apam). Mindenbe belekötnek. 4.5-os atlagom van, akkor az a baj hogy miért nem 5ös. Nyelvvizsgára se mehetek mert "sokba kerul" pedig nem allunk rosszul anyagilag...sőt..:/ Nem lehet nekik eleget tenni, de ez az egyetem most szerintem túlzás. A kérdésem hogy tehetnek az ellen valamit h ne mehessek egyetemre szeptembertol?
2016. okt. 3. 21:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) nem támogatnának pénzzel, nem is várnám el pláne miutan 2éve nem kapok semmit, max enni. Dolgozni mennék levelezői egyetem mellett, mindent megoldanék amennyire a lehetőségeim engedik. :)

#6-os válaszolónak külön köszönöm. :)

Itt maradni nem akarok, semmiképpen se mert nagyon elvadultak az indulatok velem szemben.

2016. okt. 4. 14:21
 12/13 anonim ***** válasza:
57%

A nyelvvizsga árát lehet hogy kérelmezni tudnád az önkormányzaton, akár talán valamiféle rendkívüli segélyként is, azt szerintem viszonylag gyorsan meg is tudják ítélni, az indok világos, az összeg jól behatárolt. A szociális osztály meg a gyámügyi osztály lehet hogy külön osztály, de együtt tudnak működni egymással.

Megakadályozni csak masszív terrorral tudnák a szülők az egyetemet, pl. ha ellehetetlenítik a tanulásodat és a lakhatásodat addig. Ha van bármi lehetőséged arra, hogy legrosszabb esetben is tudj addig is lakni, élni, akkor nem tudják megakadályozni.

2016. okt. 5. 08:25
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, utánajárok!
2016. okt. 5. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!