Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert panaszkodik folyton anyám?

Miert panaszkodik folyton anyám?

Figyelt kérdés
Alig jön haza a munkából mar mondja hogy milyen sokat dolgozott (közbe a munkahelyén nagyon egyszerű,és nem megterhelő munkát végez).Ha kicsit csorog az orra akkor mar fekszik az ágyba és semmit nem csinál,közbe mondja hogy milyen beteg hogy sajnáljuk (látszik hogy semmi baja).Ha főz ebédet akkor este végig telefonálja az ismerőseit hogy elmondja ő annyit dolgozik itthon mint egy cseléd (közbe én és tesóm 10x ennyit dolgozunk) Este 6 kor jöttem haza a suliból (a plusz órák miatt) és neki estem az ágynak mert annyira ki voltam merülne,erre hallom egy fel óra múlva telefonál valakinek hogy ő kellett el mosogasson mert en olyan lusta vagyok hogy fekszek az ágyon (közben egesz nap itthon volt és semmi mást nem csinált,mert mikor haza jöttem olyan rendetlenség volt hogy a szobámig alig tudtam eljönni) Miert panaszkodik folyton? Mas sokkal többet dolgozik mégsem csinálja ezt
2016. szept. 30. 18:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%
Vajon most ki nyafog?
2016. szept. 30. 23:01
 12/12 anonim ***** válasza:
58%
Bele ne haljál
2016. okt. 2. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!