Szülők, hogyan reagálnátok, ha kiderülne, hogy lányotok egy házas férfi "párja"?
Mielőtt félreértés esne, hál' Istennek nem ápolok senkivel ilyen típusú kapcsolatot. A kérdés akkor fogalmazódott meg bennem, amikor az egyik ismerősöm belekeveredett egy ilyen szituációba, és kábé két hónap után a férfi bejelentette a válást. Elgondolkoztam azon, hogy a lány szülei hogyan reagálhattak erre, netalán megpróbáltak-e beleszólni a kapcsolatukba. Ti mit csinálnátok? Közbelépnétek, leülnétek beszélgetni a gyermeketekkel? Vagy egyenesen elleneznétek a kapcsolatukat?
A válaszokat előre is köszönöm :)
12: Igen, lehetséges, azonban elmondanám ide, hogy anyukám élettársa szintén azt mondta, hogy már a házasodást követő évben megbánta a házasságot, és most, hogy anyukámat megismerte, elindítja a válás. Ennek 18 éve, és még mindig házas.
A feleségével a házasságkötés megbánása után 10 évvel még nemzettek egy gyereket, akit fel is neveltek, a gyerek már 35 éves, és még mindig tart a házasság.
Én évekkel ezelőtt kidobtam volna, mint macskát szni, de hát nem az én fiúm a fickó... Rengeteget kampányolok, hogy legalább ne lakjon itt (semmit nem ad a közösbe, mintha az egyetemista gyereke volna anyámnak, úgy él itt és úgy fogad el tőle mindent), de semmi látszatja.
Én azt gondolom, hogy mindenki addig borul ki ettől, amíg saját maga nem keveredik ilyen szituációba.
Higgyétek el, belőlem nem nevelt anyám erkölcsi nullát. Mégis volt egy munkahely, napi 10 óra közös munka, velem is megtörtént. Sodródtam az eseményekkel, érzelmekkel. Ilyen esetben az ember nem a házasságot és a családot ismeri, hanem csak egy tagját, esetemben a férfit.
Mi is lebuktunk, ők is elváltak. Az anyukám nem értett velem egyet, kiabált velem, sírt, nem beszélt velem fél évig. Aztán megenyhült, sőt támogatott, mert mégiscsak a gyereke vagyok.
Mi egyébként összeházasodtunk, többet élt már velem, mint az első feleségével.
Kolléganőmet a férje egy másik nő miatt hagyta el, a mai napig nem dolgozta fel, 4 éve hallgatom „ az a mocskos ku…va”. A lányának a barátja nős, abban az esetben a férfi felesége a „mocskos ku..va”, aki ki akarja semmizni váláskor a férfit. Szóval akkor ő egy olyan szülő, aki ezt elfogadja / elfogadta, pedig saját maga ugyanígy járt…
Igazság szerint, én nem igen nézem le az ilyen embereket, mert nem tudom, mi áll a háttérben. Aki kiegyensúlyozott kapcsolatban él (legyen az egy egyszerű párkapcsolat vagy épp házasság), az nem fogja másfelé fordítani a fejét. Ha igazán szereti a feleséget, akkor meg végképp nem gondolkozik a váláson, ha felüti a fejét egy komolyabb probléma.
Amúgy utolsó, az, ami most történik a kolléganőddel, azt nevezik karmának :D
Nem nem karma
A baratnonek igaza van
Az a no aki nos pasival kezd olyan is ocska mert mas ferje kell neki.
Nincs pardon nincs kifogas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!