Miért hajtja direkt vissza az anya a lányát egy rossz kapcsolatba?
Ismerősömről van szó. Van neki egy lánya, aki együtt van egy fiúval már évek óta, de nagyon nem illenek össze, a srác is elég furcsa, olyan az ábrázata, mintha valami agressziót rejtegetne magában. Tán már meg is ütötte a lányt és meg is csalta, nem tudom pontosan, de elég sűrűn szétmennek. És megfigyeltem, hogy mindig a lány anyja az, aki "kibékíti" őket, üzenget a fiúnak, közben a lányát hibáztatja, hogy nem képes nőként viselkedni és tenni a dolgát és így egy pasinak sem fog kelleni, pedig az a srác milyen álompasi. Aztán kibékülnek és kezdődik elölről...
Szerintetek miért teszi ezt a lány anyja?
9: Tudom, de mennyire régi időkben? 500 évvel ezelőttig?
Egy embernek, ha egyik évről a másikra változik valami lényeges életkörülmény, akkor is frissítenie kell a meggyőződéseit! Magának és a közösség többi tagjának árt avval az, aki nem aktuális körülmények szerint él és dirigál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!