Léteznek rossz szülők?
#Utolsó:
"Aki ugyanennek a gyereknek 14 évesen megengedi, hogy eljárjon bulizni, tetoválást csináltasson, és hetente 10.000 forintot ad neki zsebpénzként, csak hogy továbbra se kelljen foglalkozni vele, az is rossz szülő. Aki szerint 14 évesen szexelni természetes és szép dolog, a felvilágosítás meg ki is marad, mert ugyan hadd tegye már a gyerek, amit jónak lát, az is rossz szülő."
Ez egy nagy baromság (kivéve a zsebpénzen való kiakadás).
Nekem 3 is jutott.
Vér szerinti apám alkesz,éjszaka közepén menekültünk el tőle házat mindent ott hagyva,anyámat verte is,tankönyvem.áat is elitta,nem csak a kajapénzt.
Anyám erre talált helyette olyat aki semmit nem csinált soha,ő volt a legkevésbé rossz hármójuk közül.
Anyámnak hála többmilliós hitellel indultam a felnőtt életbe,igaz én voltam hülye 18 évesen hogy hagytam,de hát biztam benne. Felvettem neki,onnatól tesz rám magasról.
Persze, hogy léteznek.
Nem egy embert ismerek, aki a szülei miatt lett lelki sérült, vagy egyenesen mentálisan instabil fiatal felnőttkorára.
"Persze, hogy léteznek.
Nem egy embert ismerek, aki a szülei miatt lett lelki sérült, vagy egyenesen mentálisan instabil fiatal felnőttkorára."
Én is ismerek olyan ""szülőket"" miatt gyerekei felnőtt korára ,mentális sérült ember roncs lett. :(
Kérdésre válaszolva:
PL: "szüleim". "szüleim" olyan izék(őket még embernek nem lehet hívni)meg sem kellett volna születniük.
Mindig irigykedtem másokra, hogy milyen jó szüleik vannak, de aztán rendre kiderült sokszor, hogy csak cukormázas felszín, amit láttam. Semmi több.
Apámat tiszta szívből gyűlöltem, de ma már csak sajnálom, mert felnőve rájöttem, hogy ő csak egy életképtelen önző érzelmi nyomorék. Sokszor olyannak láttam őt gyerekként, mint maga a sátán. De idővel lelkileg, fizikailag megerősödtem, s miután észrevette, hogy nem félek tőle békén is hagyott. Igaz, már lassan egy éve nem beszélek vele úgy, hogy ugyanaz a lakcímünk (külön lakrészem van, mert albérlet helyett gondoskodunk az idős tulajról, és ő így rendelkezett). Sokszor elgondolkoztam azon, hogy milyen lehet a lelkivilága neki, aki szó nélkül meg mert verni akár azért, mert kiesett a villa a kezemből, vagy mert elmondása alapján hangosan lapoztam a könyvet mindez megbánás nélkül, de mellette meg sírva fakadt, amikor a 15 éves kutyánk kimúlt. Emellett anyámat elvileg nagyon szereti, de azért amikor csak tudja cseszteti, meg ha lehetősége van meg is veri.
Anyám a tipikus mártír volt, aki mindig sajnáltatta magát, és a helyzetét. Persze én nagyon sajnáltam, s próbáltam mindig segíteni neki. Nem látva fától az erdőt odáig jutottam, hogy 29 évesen 150 ezres adóssággal a hátam mögött nem tudok lépni a jelenlegi helyzetemből, miközben kristálytiszta, hogy mennyire is önző, s a saját érdekeit nézi.
Felszedett valami hapsit, akivel már közös házat vesznek, s mindezt úgy, hogy napi szinten felidegesít, hogy hátha hozzájuk költözök. A külön lakrész miatt olykor-olykor sikerült 1-2 napig elkerülnöm a vele való találkozást. Volt, hogy engem kért meg, hogy alibit adjak neki, mert apám mindig féltékeny, aztán 13 órás műszak után bolyongtam a városban, mert nem mertem hazamenni, mert őt meg nem tudtam elérni, mert folyamatosan foglalt volt a telefonja. Kiderült a pasival beszélt, mert mégse jött össze a találkozó. Mindezek mellett facebook-ról kellett megtudnom, hogy van valakije (közös csókos fénykép, párkapcsolati bejelölés stb.) miközben több közös ismerősünk is van.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!