Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa azzal piszkál, hogy miért...

Apa azzal piszkál, hogy miért nem szedek fel valami jómellű pipit már magamnak. Van mikor anyu elött is. Mit szóljak hozzá? 16/f

Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 22:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

Ez nem biztatás, hanem ostoba, primitív, szexista viselkedés és rettenetesen rossz humor. Ha az én férjem a kamasz gyerekünknek ilyeneket mondana, úgy csapnám szájba nyuszis mamusszal, hogy megpördülne a tengelye körül, aztán reggelig gondolkodhatna kinn a kanapén, hogy hogy illik egy férfinek viselkedni. Az én fiamnak ne mutasson senki ilyen példát.

Látom, azért idetévedt egy-két csökkent képességű, akinek sikerült ezt a dolgot úgy értelmezni, hogy apuka attól fél, hogy kicsi kamasz fia meleg lesz. Nem volt szó ilyenről. Apuka egy tapló paraszt, és viccesnek gondolja, ha a fiát cikizheti, és alig várja, hogy tényleg hazavigyen egy pipit, akit stírölhet.

Valóban, ha egy 40-50 éves férfi arról ábrándozik, hogy nagymellű 16 éves lányokat bámuljon, az sokkal egészségesebb, mint a homoszexualitás. Hát hogyne.

2016. szept. 18. 03:00
 12/24 elwera ***** válasza:
16%
Hát igen :)
2016. szept. 18. 03:13
 13/24 anonim ***** válasza:
26%

"Ha az én férjem a kamasz gyerekünknek ilyeneket mondana, úgy csapnám szájba nyuszis mamusszal, hogy megpördülne a tengelye körül, aztán reggelig gondolkodhatna kinn a kanapén, hogy hogy illik egy férfinek viselkedni. Az én fiamnak ne mutasson senki ilyen példát."

Gyönyörű ez a két mondat így egymás után, ANYUKA...

2016. szept. 18. 03:13
 14/24 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem is gyönyörű, azért adtam neki zöld kezet. Zavar, hogy nincs benne obszcén szó?

Kérdező: elég primitív apád van és valszeg tényleg a saját szemének akarja ezt a típust.

2016. szept. 18. 06:56
 15/24 anonim ***** válasza:
97%

"A kérdező kommentje:

Már volt elég sok barátnőm, de jelenleg nincs.

A kérdező kommentje:

Mert ha valakinek nincsenek nagy gömbölyű, lenyűgöző mellei, az nem zavar, és ugyanúgy szeretni fogom az lányt"

Ezeket szóljad, aztán vagy ért belőle, vagy nem. Ha nem, ne foglalkozz azzal, hogy mi az ő véleménye! Valószínűleg sokkal értelmesebb vagy, mint ő. Ne neki akarj megfelelni, hanem olyan lányt keress, amilyen neked jó! És ne siesd el! Semmi értelme.

2016. szept. 18. 07:55
 16/24 anonim ***** válasza:
55%
Szituációfüggö, alapvetően bunkó, szexista beszólás, de lazább embereknél simán poén is lehet. Nem értem miért gond az ha anyád előtt mondja. Azt válaszold, ami az igazság, mondd el neki, hogy mi zavar a beszólásában. Szerintem csak annyi a bajod, hogy 16 vagy és ilyenkor még kis szégyenlösek tudtok lenni, pár év és már nem így lesz.
2016. szept. 18. 09:07
 17/24 anonim ***** válasza:
40%

"Szerintem is gyönyörű, azért adtam neki zöld kezet. Zavar, hogy nincs benne obszcén szó?"

Nem az obszcén szó hiánya, hanem az zavar, hogy veréssel oldja meg a konfliktusokat és ezt a mintát adja át a fiának. Te arra tanítod a fiadat, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor vágja szájon a partnerét? Gratulálok mindkettőtöknek.

2016. szept. 18. 10:14
 18/24 anonim ***** válasza:
75%

Vagy egyszerûen vannak olyan emberek, akiknél ez a szóhasználat poén. Nem kell mindjárt arra gondolni, hogy az apja egy perverz állat.

Te meg elmondod neki, amit itt leírtál. (Bar én apád helyében inkább azon aggódnék, hogy 16 évesen már sok barátnôd volt...)

2016. szept. 18. 10:37
 19/24 anonim ***** válasza:
31%

Haha, faterod jó fej lehet XD

Amúgy vágj vissza neki vm viccessel és csapjátok agyon egy jóízű röhögéssel a dolgot.

Ezt a hatalmas problémát.

2016. szept. 18. 10:52
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
Tehát azért szedjél fel valami jó mellű pipit, hogy apukádnak legyen mit stírölni?
2016. szept. 18. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!