Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, idegeskedtettek mikor...

Szülők, idegeskedtettek mikor a gyerek először ment bulizni éjszaka?

Figyelt kérdés

A nagyfiam 18 éves, nagyon jó tanuló most kezdte az egyetemet.

A csoporttarsai 19-22 évesek és ma este velük megy bulizni, diszkóba.

Ez lesz az első olyan hogy nem jön haza időre, mondjuk 10re. Addig marad, míg szeretne és nem is kell haza telefonálni (csak ha valami baj lenne) Külön megkért, hogy én se "hivogassam" ahogy szoktam :)

Elmondta, hogy kikkel (megadta a telefonszám a barátjának) és hova mennek, ha változás lenne, értesít az új helyszínről SMS-ben.

Az alkoholt nem nagyon bírja, már egy doboz sör is megárt neki.

Én mégis nagyon izgulok és az is biztos, hogy nem alszok míg meg nem jön...

Ti hogy voltatok ezzel?

2016. szept. 16. 17:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Inkább aludjál vagy ti is menjetek el valahova, mert kegyetlen óráid lesznek hajnalig.
2016. szept. 16. 22:53
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
valóban rá fogod stresszeltetni így .. egyszer nem kellett sms t küldenem ,hol vagyok .. csak idöre haza érnem . bármi baj volt mindig volt kire számitanom ... valoban meleinte az én szüleim is idegesek voltak .. de tudták ,hogy ök is voltak fiatalok... drogok miegymás ...ezt viszont érdemes a fejébe verni ,sosem lehet tudni . sajnos én is kifogtam egy olyan helyet ahol a tulaj alapbol a piába tette a cuccot .. nehéz volt aa korházban elmagyarázni mi is történt .
2016. szept. 17. 06:16
 13/13 anonim válasza:
82%
naa nm halt meg??
2016. szept. 17. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!