Megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy ott aludjon nálatok a barátja? (2 éve vannak együtt)
Én nem engedném meg a lányomnak,hogy nálunk aludjon a barátja. Sőt 14 évesen párkapcsolatot sem engednék neki. Anyukám sem engedte nekem,és bár nem is tettem volna semmi olyat, örülök, hogy így történtek a dolgaim.
Bocsi az offért: (Nem vagyok mélyen hívő család sarja,de 18 éves koromig nem lehetett barátom. Majd megismerkedtem a párommal (18 évesen), aki akkor 20 éves volt.
Én mondjuk hétvégente 2-3 hónapig úgy aludtam nála, hogy nem volt köztünk szexuális kapcsolat. Anyukám bízott bennem, engedte, a párom pedig dolgozó ember volt, saját kis albérlettel. 19 éves voltam,mikor elveszítettem. Ő azóta 22,én meg 20 leszek. Az eljegyzést tervezzük. )
Én nem érzem magam begyepesedettnek, de a kérdés az volt, hogy megengednénk e. Én nem engedném. A tiniszerelem cuki meg aranyos, amíg a parkban sétálgatnak, fogják egymás kezét, moziba járnak, ésatöbbi, tőlem akár bulizni is mehetnek, de hogy reggel 8-kor arra menjek ki a konyhába, hogy a kamasz lányom kinn ül pizsiben, a kamasz fiúja meg pöttyös boxerban, és eszik a nyuszis gabonapelyhet, én meg próbálom nem szóvátenni, hogy lehettek volna halkabban is az éjjel... hát nem, köszi. :D
Ha teszem azt, egy évben egyszer adódna egy olyan alkalom, akkor megengedném. De hogy hetente, vagy akár kétnaponta nálunk aludjon egy tinisrác, akire lehet, hogy egy év múlva nem is fogunk emlékezni... na ne már.
Csináljanak a kapcsolatukban, amit akarnak, de azért azt csak a szülő dönti el, hogy ki és mikor tölthet el napokat a házában.
És hát azt se felejtsük el, bár a 18. században a 12-14 éves lányokat már férjhez illett adni, azért manapság sok anyuka-apuka-testvér nehezen dolgozza fel, hogy a kicsi gyermeke egyszer csak felnőtt. Épp elég a tudat, hogy a lányom tavaly még barbizott, most meg szexel, nem kell, hogy még a mellettünk lévő szobában is csinálják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!