Hogy értessem meg anyámmal, hogy nem írtunk dolgozatot fizikából? 14l
A facebookomba belépve játszik néha valami játékot és néha onnan küld magának segítséget,szóval nem zavart,hogy tudja a jelszavam.De nemrég beleolvasott az osztáy csoportbeszélgetésébe,ahol valaki megkérdezte,hogy írunk e fizikából és valaki nem normális odaírta,hogy igen,pedig csak összefoglalásra kellett készülni.
Hogy értessem meg anyámmal,hogy nem írtunk fizikából?Írjak két olyan osztálytársamnak akit anyám megbízhatónak tart,hogy írtunk e és mutassam meg?Most komolyan ezt meg lehet vele értetni valahogy?14l
A kérdező, a válaszolók többségével ellentétben, jó viszonyban van édesanyjával. Nálunk sem gond, ha belépek a lányom profiljába, mert nincs titkolnivalója, mindent megbeszélünk. Ez a normális, hogy én vagyok neki az első, akivel megosztja a dolgait. Aki ezt a fajta mély kapcsolatot nem ismeri, az inkább vesztes, de olyat írni más anyjára, hogy nem normális, az bunkóság és látszik, hogy nem stimmel nála valami.
Kérdező: írd le a csoport szobába, hogy nem lesz doga és kész. Anyukád gondolom aggódik a jövőd miatt, azért zizzent rá a témára. És nekem is van kamu profilom, ami a hülye játékaim miatt készült, ezt neki is csak javasolni tudom, hogy gyártson egyet.
11: Én már 22 éves vagyok, de szintén nagyon jó a kapcsolatom édesanyámmal, nekem nem gond, ha pl elkéri a telefonom, hogy küldjön magának zenét vagy pl a laptopom nem kódolom le, ha szeretné használni, nyugodtan használhatja, mert MEGBÍZOM benne. Ennek ellenére bizony vannak olyan dolgok, amik igen is nem tartoznak rá, mert az én magánéletem és azért 22 évesen már szükség van "térre".. kölcsönös a bizalom, mégis előfordult nem is egyszer, hogy belépett a Facebook fiókomba és elolvasta a beszélgetéseimet, amit nem kellett volna, mert nem rá tartozik.. ha valamit tudni szeretne, kérdezze meg. Le is kódoltam a gépem..
Szép ez az anya-lánya kapcsolat, de mint mindenben, ebben is van egy határ, amit ha majd a lányod nagyobb lesz, remélem te meg fogsz érteni..
Kérdezőnek: Mondd neki, hogy kérdezze meg a fizika tanárt vagy várjon szépen a jegyre, ami nem lesz.. :-D És bocsi az offért..
22L
#11: nem mindegy, hogy megosztja veled, vagy te nézed meg. Ha te naplót vezetnél arról, hogy hányszor fekszel le apukával, és ő megnézné, akkor neked se lenne min felháborodni, elvégre ti megosztjátok egymással a dolgaitokat. NEM!
Van magánügy, és van, amit elmond. Amit elmond, az rád is tartozik. Amit nem mond el, az a saját magánügye.
Ne érezze már azt a szülő, hogy a gyerekének egy nyitott könyvnek kell lenni csak azért, mert a gyereke.
Azt bírom, hogy itt mindenki azt mondja hogy egy 14 éves gyereknek legyen magánélete,nem kell mindent megosztani az anyjával... Volt egy másik kérdés nemrég, az alá is írtam és mindenki szidta a kérdezőt hogy mi az hogy 21 évesen titkolózik az anyja előtt meg nem osztja meg vele a szexuális életét... :D érdekesek a kedves válaszolók.
Itt a kérdés egyébként:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Kérdező! Ha anyukád ennyiben nem hisz neked, menjen be a tanárhoz és kérdezze meg. De ezen mit nem lehet elhinnie azt nem tudom...
Ja, a kérdezőnek annyira jó a kapcsolata az anyjával, hogy már kb. 100 (túlzás nélkül) kérdést kiírt itt, kivétel nélkül minden esetben az anyjára panaszkodva :D
Én nem is értem miért, anyukára a leírások alapján nem lehet hatni, mert idióta, hiába nem illik ilyet más anyjára mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!