Hogyan tudnám megváltoztatni anyám gondolkodását?
Igen, sajnos vannak ilyenek. Gyakorin is már nem egy ilyen kérdést olvastam, az én anyámra is 40 évesen jött rá a kamasz lét.
Semmit nem tudsz vele csinálni. Nekem alapból nem jó a kapcsolatom anyámmal, de én a helyedben nem finomkodnék, mert te azt csinálod. Én megmondanám neki, hogy vagy leállítja magát, vagy mehet amerre lát, mert az már nem az ő háza. Ha nagyon kegyes vagy, vagy van rá pénzetek, vegyetek neki egy kis házat, egy szoba konyhásat, falun, városi külterületeken, az nem annyira drága. Persze nem tudom az anyagi helyzeteteket. Én levenném róla kezemet. Nem érdemli meg. Egy dologtól veszti el a szememben egy nő az értékét, az pedig a riß@nckodás. Ha az anyám, ha nem.
Nem éri meg, hogy pokollá tegye az életeteket, főleg ha majd gyereketek is lesz. Nem lehetsz már te sem húsz éves, ha anyád 66. Függetlenedjetek.
Hát én biztos nem adnám el a házat, majd hülye lennék!
Ultimátum: vagy befejezi a pasizást, vagy mehet az utcára, vagy ahova akar.
Amúgy a tunéziai hapsit sem értem, nincs ma már arra szükség, hogy vénasszonyok hátán felkapaszkodva jusson Európába, menjen arra a helyre, ahol a migránsokat pénzelik, jobban jár, mint egy tkp. nincstelen öregasszonnyal.
Nem olvastam el az összes választ, de nem a wifi megszüntetése és egyéb technikai ellehetetlenítés a megoldás, hanem pszichológus, ugyanis ez erősen kényszeres cselekvés.
Anuykád hány éves? Miért nem dolgozik?
"csak írtam valamit ami közelebb áll egy ilyen korú asszonyhoz, mint a pasizás."
Az embereknek minden életkorban szükségük van társra. Az unoka nem társ. Anyukádnál a társkeresés egy rossz vágányra futott. Valószínűleg magányosnak is érzi magát. Hiába él veletek, ti nem partner vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!