Miért nem hordhatok rövidnadrágot? Most komolyan anyának ez az ellenérve? 14l
Az a baja vele,hogy jajj összeérnek a combjaim,ehez kövér vagyo,meg fognak szólni.Az igaz,hogy van rajtam súlyfelesleg,de igazán nem érdekel,én így jól érzem magam.
Az meg már végképp nem érdekel az osztálytársaim közül a bunkók mit szólnak.Amikor mondom,h nézzün rövidnadrágot(nem pics@gatyát),monja,hogy oké de amikor arra kerül a sor akkor elkeud térdnadrágot nézni,mert hogy az is rövid a hosszúhoz képest.
De most miért kell ezt?Illetve mit csináljak,hogy abbahagyja ezt a baromságot?14l
Nem forrónadrágról beszél..
5 kiló nudli.
Amúgy, szoknya? Abban nem sülsz meg.
Túlzás, hogy a cicanadrág vagy rövidnadrág csak a tökéletes testűeknek áll jól. Én egy átlagos, nem kisportolt, nem tökéletes testen is megnézem, ha a lány tetszik. A rövidnadrág pedig néhány kiló plusznál sem zavarna, esztétikailag nézve. Persze megszoktuk, csak a topmodelleket nem éri sérelem.
De igaz, ha valahol összeér a combod, ahogy jársz, súrlódni fog egymáshoz a két láb, és kidörzsölöd. Pár ilyen hosszabb séta után már csúnya seb lesz mindkét combodon. Főleg ha még izzadsz is, az rátesz egy lapáttal.
Szóval nem biztos, hogy az lenne a fő probléma, hogy hogyan áll rajtad.
Az lehet, hogy hosszúnadrágban jobban izzadsz, de az nincs egyenes arányosságban azzal, hogy rövidnadrágban nem fogsz. A túlmelegedés elkerülése miatt jön elő a természetes folyamat, az izzadás, és a testedet baromira nem fogja érdekelni, hogy milyen hosszú a nadrágod.
14
Hosszúnadrágban is izzad, ez igaz. Nem is párolog el, ez is igaz. Viszont hosszúnadrágban, vagy térdnadrágban az anyag ér össze, és súrlódik, nem a combon lévő bőr. Ez azért nem mindegy.
Törölték, amire válaszoltam, illető azt írta, rövidgatyában tócsát hagy a széken, mert izzad.
Erre írtam, hogy hosszúnadràgban még jobban izzad.
De hogy a szoknya miért nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!