Csak szerintem vagyok rövid pórázon tartva ennyi idősen?
23 vagyok, otthon élek, tanulok és dolgozok is. Magamnak veszek mindent amire szükségem van, a szorakozasaimat magam finanszírozom.
Mindig mindenről be kell szamolnom, hol vagyok, kivel, mit csinálok. .. mostanában egy pasival logók. Laza kapcsolatban vagyunk, felnőttek vagyunk, tudjuk, hogy mit csinalunk. A szüleimnek ezt nem kötöm az orrara, mert abból is balhé van, ha egy vagy két órakor érek haza... nem szeretik ezt a srácot.
Szeretnék bűntudat nélkül vele lenni anélkül, hogy a szüleim bele pofaznanak abba, hogy mit csinálok és kivel... ennyire furcsa lenne, ha 23 éves létemre több szabadságom lenne?
Én is 23 vagyok és eszébe nem jut a szüleimnek, hogy beleszóljanak a dolgaimba.
Nem tudsz elköltözni? Én tuti nem bírnám.
Ha már eltartod magad akkor senkinek nincs joga beleszólni abba, hogy mit csinálsz.
Akkor várd meg, amíg lediplomázol aztán ha elkezdesz dolgozni tuti, hogy legalább egy szobát fogsz tudni bérelni.
Szerintem, ha még ennyi idősen beleszólnak a dolgaidba akkor se fog változni a helyzet, ha már rendesen dolgozol.
Igen, igen, igen nagyon ismerős.
De sajnos hiába beszélsz velük, nem fog változni.
Önállósodj. Teljesen.
Nekem is borzasztóan szigorú szüleim voltak/vannak, de ez már a hülyeség teteje. 23 évesen ne feküdj le a barátoddal? Akkor mikor kellene, majd 70 éves korotokban, amikor már fel sem áll neki? Agyrém!
Én nem tudnék így élni, amikor lediplomáztam, azonnal a saját lábamra álltam (nem kerestem sokat, mielőtt valaki ebbe kötne bele), albérlet, és senki ne szóljon bele a dolgaimba. Sajnos az ilyen szülők nem változnak, de teljesen más az, amikor ki vagy nekik szolgáltatva, mint amikor a saját lábadon állsz, és ha nem tetszik, amit mondanak, akkor felállsz és hazamész, és ha nem kapnak a fejükhöz, akkor esetleg pár hónap gondolkodási időt kapnak, ami alatt nem mész haza.
ha ennyire bántja őket ez a dolog,akkor mondd meg hogy együtt vagy a sráccal,jártok stb úgyhogy ne tiltogassank már meg semmit,gondolom 23 évesen ők már rég házasok voltak,úgyhogy kicsit nevetséges,hogy neked meg nem akarják megengedni meg folyamatosan kioktatnak.
nem kell tudniuk,hogy nem jártok,nem vagytok hivatalosan együtt.ha nekik ez kell a lelkibékéhez,akkor mondd,hogy jártok. csak még nem akarod bemutatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!