Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most anya hazudik? Hogy...

Most anya hazudik? Hogy lehet, hogy nem emlékszem?

Figyelt kérdés
Tegnap este tv-t néztem és anya rettentően beleszól ilyenbe. Nagyon fáradt vagyok mostanában,de este elkezdtem megnézni egy filmet, azonban a reklám alatt, valamikor 20-kor elaludtam rajta. Anya meg állítja, hogy éjfélkor még ment a tv és beszélt velem, hogy kapcsoljam ki. Ez kizárt dolog, mert én bealudtam, a film végére sem emlékszem. A tv meg elvileg egy idő után kikapcsol. Nem az első eset, hogy azt állítja, hogy beszélt velem ilyenkor. Kitalálhatta, mert én már aludtam, egyáltalán nem emlékszem, hogy beszéltünk egymással. Hajlamos vagyok elaludni a tv-n, de amikor tényleg bejött, arra meg emlökszem. Olyan fura, amit előad, abból az derül ki, hogy alva beszélő vagyok.
2016. szept. 2. 07:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezek miatt én is elég sokat veszekedtem a szüleimmel, ugyanis ez velem rendszeresen, minden reggel előfordult. :D Ők meg nem hitték el, hogy nem emlékszem arra, hogy beszéltünk, mert félálomban voltam épp. Sőt én még olyat is csináltam, hogy felkeltem, hogy kimenjek pisilni, közben a folyosón elcseverésztem apukámmal, aki felébredt az általam keltett zajra, aztán másnap erre nem emlékeztem.

Szóval anyukád biztosan nem hazudik, amint látod, sokan írtuk már, hogy ez teljesen természetes, sok mindenkivel előfordult. Anyukádnak is elmagyarázhatod, bizonyítva az itt írtakkal. :D

2016. szept. 2. 15:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Áh, ez semmi. A férjemet egyszer éjjel ébresztettem, hogy bocsi drága, de elfolyt a magzatvizem, mire közölte, hogy próbáljam elzárni, majd reggel hív szerelőt.

Kb. 5 perc volt a folyamatos beszélgetés, mire nehezen, de felébredt, és ténylegesen rám figyelt.

Azóta is röhögünk az eseten...

2016. szept. 2. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!