Most anya hazudik? Hogy lehet, hogy nem emlékszem?
Ezek miatt én is elég sokat veszekedtem a szüleimmel, ugyanis ez velem rendszeresen, minden reggel előfordult. :D Ők meg nem hitték el, hogy nem emlékszem arra, hogy beszéltünk, mert félálomban voltam épp. Sőt én még olyat is csináltam, hogy felkeltem, hogy kimenjek pisilni, közben a folyosón elcseverésztem apukámmal, aki felébredt az általam keltett zajra, aztán másnap erre nem emlékeztem.
Szóval anyukád biztosan nem hazudik, amint látod, sokan írtuk már, hogy ez teljesen természetes, sok mindenkivel előfordult. Anyukádnak is elmagyarázhatod, bizonyítva az itt írtakkal. :D
Áh, ez semmi. A férjemet egyszer éjjel ébresztettem, hogy bocsi drága, de elfolyt a magzatvizem, mire közölte, hogy próbáljam elzárni, majd reggel hív szerelőt.
Kb. 5 perc volt a folyamatos beszélgetés, mire nehezen, de felébredt, és ténylegesen rám figyelt.
Azóta is röhögünk az eseten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!