Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most anya hazudik? Hogy...

Most anya hazudik? Hogy lehet, hogy nem emlékszem?

Figyelt kérdés
Tegnap este tv-t néztem és anya rettentően beleszól ilyenbe. Nagyon fáradt vagyok mostanában,de este elkezdtem megnézni egy filmet, azonban a reklám alatt, valamikor 20-kor elaludtam rajta. Anya meg állítja, hogy éjfélkor még ment a tv és beszélt velem, hogy kapcsoljam ki. Ez kizárt dolog, mert én bealudtam, a film végére sem emlékszem. A tv meg elvileg egy idő után kikapcsol. Nem az első eset, hogy azt állítja, hogy beszélt velem ilyenkor. Kitalálhatta, mert én már aludtam, egyáltalán nem emlékszem, hogy beszéltünk egymással. Hajlamos vagyok elaludni a tv-n, de amikor tényleg bejött, arra meg emlökszem. Olyan fura, amit előad, abból az derül ki, hogy alva beszélő vagyok.
2016. szept. 2. 07:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen hogy nem emlékszik rá az ember arra hogy félálomba beszél.
2016. szept. 2. 07:49
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Elvileg a miénk is kikapcsol, de néha elfelejt.

Az is előfordul, hogy ha épp mélyálomból keltenek, akkor válaszolsz, de nem emlékszel rá másnap. Ha az se zavart, hogy szól a tévé, rendesen ki lehettél dőlve.

Nem hiszem, hogy anyukád hazudik ilyesmiben, és értelmét sem látom, mi jó lenne neki ebben.

2016. szept. 2. 07:59
 3/12 A kérdező kommentje:
5-kor kelek az iskola miatt, nagyon kivagyok tőle mindig. Ez a harmadik év, de egyszerűen mindig elfáradok.Nem hiszem el, hogy beszélt velem, nem emlékszem, mindenre szoktam. Nyáron olimpia alatt is mindig elaludtam. Komolyan félek már, hogy mit csinálhatok, mondhatok, amikor én úgy tudom alszom. Ilyesztő és hihetetlen egyszerre.
2016. szept. 2. 08:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az is, hogy hazudik, de igazából igaza is lehet.

Én speciel volt egy idő, hogy összevesztem vele azon, hogy nem ébresztett fel időben, és hasonlók. Ő állítása szerint többször szólt, és mindig mondtam, hogy "kelek" illetve, hogy "mindjárt megyek". Én persze nem hittem neki. Azután a többi családtag megerősítette a dolgokat, hogy ténylegesen szólt nekem. Egyszer volt amikor a barátommal skypeoltam, és úgymaradt, én meg bealudtam, mikor felkeltem szintén mérges voltam, hogy nem keltettek fel, erre megszólalt, hogy hallgatta, ahogy végig félóránként bejöttek felkelteni engem, én pedig visszaválaszoltam. Ebből pedig semmire nem emlékeztem. A Tv-re meg az lehet a megoldás, hogy ahogy bealudtál, lehet megnyomódott a távirányító, az elég a TV-nek sokszor ahhoz, hogy ne kapcsoljon ki, de volt már olyan is, hogy a tv alapból nem kapcsolt ki hiába volt beállítva. Szóval igen, előfordulhat, hogy alva beszélő vagy.

2016. szept. 2. 09:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól ne parázz, hogy mit mondasz félálomban, ugyanis pl a párom mindig hazudozik, hogy már jön is, és nem is alszik! :D Viccet mellőzve, ez természetes jelenség, tesóm egyszer félálomban szólt, hogy nem láttam-e a gyógyszerét, mondom milyen gyógyszert? Erre ő, hogy be kell neki venni, mire megkérdeztem tőle, hogy alszik-e éppen, amire a válasza igen volt. Ekkor mondtam, hogy jó, aludj tovább, erre ő, hogy jó, megfordult, és aludt! :-) Semmire nem emlékszik belőle. De volt, hogy rámordított, hogy kapcsoljam ki azt a k.r.v.a tvt, mondom nincs is bekapcsolva, csak megfordultam az ágyamban. :D
2016. szept. 2. 09:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már olyanom is volt, hogy éjszaka felültem és úgy beszéltem anyával, legalábbis ezt állítja, én semmire nem emlékeztem azután reggel, mert aludtam közben. :D Simán lehet, hogy csak mélyen bealudtál.
2016. szept. 2. 09:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul az ilyen, ha felébresztik az embert, mielőtt kialudta volna magát az ember. Én is csináltam ilyet kiskoromban, hogy elaludtam a tv előtt, felébresztettek, másnap persze nem emlékeztem semmire.

A nagyon kicsi 2-3-4 éves gyerekek ébredés után pár percig sokszor azt sem tudják, hol vannak.

2016. szept. 2. 10:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy túloz kicsit az éjféllel de kétlem, hogy hazudni.

Mindenkivel előfordul, hogy felriad egy pillanatra és nem emlékszik. Én legutóbb az egyik reklámról tettem valamilyen megjegyzést a mellettem tévéző páromnak.

2016. szept. 2. 10:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Most nem akarlak megrémíteni, de lehet, hogy tényleg "alvajársz / alvabeszélsz". Azt nem úgy kell elképzelni, mint a zombikat, hogy csak mennek, hanem hogy álomban vagy, de közben úgy cselekszel, beszélsz, mintha ébren lennél. Saját tapasztalatból mondom... úgy jöttem rá, hogy vmikor véletlenül én is emlékeztem félig-meddig és elég fura dolgokat csináltam meg beszéltem. Mondjuk szerencsére ez alábbhagyott nálam, és ma már néha csak hülyeséget beszélek.
2016. szept. 2. 11:49
 10/12 anonim ***** válasza:

férjem a fal felé fordulva aludt. Kértem tőle a távirányítót, erre kijelentette, "Nem! Nézem a filmet!" aminek már rég vége volt. Kinyomtam a tévét gombbal, megkérdeztem, hogy "jól látod?" erre bólogatott, motyogott valamit, hogy úgyis mindjárt vége...

Nálam kollégiumban volt hasonló. Hatan voltunk egy szobában. Az egyik lány mindig korán kelt, és rém idegesítő volt az ébresztője. Egyik nap nehezen ébredt, és öt lány eskü alatt vallotta, hogy én, aki mindig csendes és kedves voltam, hozzávágtam a párnámat és üvöltve közöltem valami olyasmit, hogy ha nem kapcsolja ki azonnal azt a sz@rt, akkor kinyírom.

Nem emlékszem semmire :D

2016. szept. 2. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!