Kérhetnék segítséget nagyon szigorú és picit idősebb szülőktől segítséget?
Figyelt kérdés
Nem neveléssel kapcsolatban kéne, hanem inkább a "gyerekoldalról" kéne egy kis segítség, hogy mi lenne elfogadható2016. aug. 28. 20:44
11/16 anonim válasza:
Nem kellett volna hagyni hogy elolvassák a beszélgetéseidet.
12/16 A kérdező kommentje:
Olyanokat mondtak, hogy elküldenek nevelőintézetbe és amúgy is, hogy ne hagytam volna? Hetekig zokogtam, hogy ennyi magánéletem nem lehet és hogy semmi rosszat nem csináltam mégis úgy kezelnek, mintha pénzért szexeltem volna. Ha randira hívtott az, aki nagyon bejött miattuk mondtam nemet, mert megint én lennék a világ legrosszabb embere, amiért már randiznék 15 évesen, ráadásul el sem engedtek volna
2016. aug. 28. 21:42
13/16 anonim válasza:
Egy randi ne legyen elengedés kérdése. Ha azt csinálod amit ők mondanak semmi jó nem lesz az életedben.
14/16 anonim válasza:
szökj el 2-3...
ja iskolakezdés
15/16 anonim válasza:
A randi igenis elengedés kérdése . Így is rossz a helyzete, ha csak úgy ellógna még rosszabb lenne utána.
16/16 anonim válasza:
Elég szomorú hogy el kell lógnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!