Baj, ha nem anya a példaképem?
Irni kellett a nyáron egy fogalmazást, ki az aki példa vagy iránymutatás számodra az életben. Írhatunk bárkiről énekes, színész, szülő, bárki.
Én a nagynénémtől írtam és anya ma elolvasta és szerintem megharagudott mert úgy viselkedik, meg teszi a megjegyzéseket
Mikor olvasta kérdezte, hogy miért a nagynéném (okos, vicces, bátor én nagyon szeretem) elmondtam neki hosszan hogy miért (csak a konkrét dolgokat). Anya azt kérdezte számomra ő nem követendő példa? Őszintén nem az, de ezt igy nem mondtam meg. Anya nem nagyon dolgozik vagy ha igen akkor azt mindenkinek elmondja (még a sarki pékségben is azzal "dicsekszik" hogy árufeltöltő a Tescóba)
és mindennap fáradt, mert ő dolgozik. Mértő elsősorban édesanya 5 gyerek édesanyja és feleség, ennyi! Mi lenne ebbe a követendő példa?
Szeretem, kedves és aranyos, finoman főz. De nem szeretnék olyan felnött lenni mint ő.
Anya nem nagyon dolgozik vagy ha igen akkor azt mindenkinek elmondja (még a sarki pékségben is azzal "dicsekszik" hogy árufeltöltő a Tescóba)
Ez azt jelenti, hogy 2-3 évente lemegy kb. fél évre valahova dolgozni és akkor ő Mária Terézia :) hogy dolgozik napi 5-6 órát majd otthon is főz, mos ....
Nem lenne rá szükség, hisz apa mindent megad nekünk.
A nagynéném környezetvédelmi mérnök, okos bármiről lehet vele beszélgetni (anyát csak az érdekli kivel, mikor mitörténik). Szereti az állatokat, fiatalos, szeret sportolni ( anya lassan 90 kg lesz, de meg nem mozdulna csak panaszkodik hogy itt fáj ott fáj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!