Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párom elkényezteti a lányát?...

A párom elkényezteti a lányát? Ti hogy látjátok? Ha megteheti adjon is neki ennyit, vagy ez szerintetek is túlzás?

Figyelt kérdés
A páromnak előző házasságából van egy 15 éves lánya. A lánnyal nincs semmi gond, viszont a párom úgy érzem túlzásokba esik. Normális az, hogy irreális összegeket kap tőle a lány névnapjára, születésnapjára, karácsonyra stb? Természetesen a gyerektartáson kívül is kap havi zsebpenzt.20. 000 ft-ot. Megteheti a párom, tudom azt is, hogy sajnos kompenzálni akar valamilyen szinten. Gyakran esnek ebbe a hibába. Nektek mi a véleményetek? Nekem ehhez valóban semmi közöm?
2016. aug. 22. 10:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
50%

Pedig buntudatot nem lehet penzel kivaltani.

Sok elvalt apuka hiszi ezt sajnos.

Ha a gyerek felnott lesz ugyamugy el fogja varni az anyagi teljes tamogatast.

az osszeg eszbontoan sok egy havi atlag fizetes karacsonyra???kattant dolog komolyan.

De mivel te csak egy par vagy sem anya sem feleseg igy sajnos beleszolasod nem sok van de megertem hogy bosszant a dolog.

Azt tudom ajanlani ne foglalkozz vele de azert 1x meseld el neki hogy buntudatod nem lehet penzert megvenni inkabb csinaljon kozos programot a geyrekkel.

2016. aug. 22. 11:32
 22/37 anonim ***** válasza:
84%
Jó nagy a lelkiismeret furdalása, ha ennyit költ rá.
2016. aug. 22. 11:43
 23/37 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ez igenis irreális összeg, egy gyereknek nem kellene ennyi ajándékpénz, még ha kompenzál is apuka. A mai világban keményen meg kell dolgozni a pénzért, ezt a gyereknek meg kellene értenie. És szerintem ami összeget írtál az igenis hiányozhat a családi kasszából. Ha a gyereknek szükségletei vannak, arra ott van a gyerektartás. Szerintem ne tűrd el a párodnak, mert ebből később csak még nagyobb konfliktus keletkezhet.
2016. aug. 22. 12:20
 24/37 anonim ***** válasza:
73%
Ajajaj általában ilyen lányokból lesznek felnőtt életképtelen kis hercegnőnek képzelő nő.Tisztelet a kivételnek.
2016. aug. 22. 12:43
 25/37 anonim ***** válasza:
42%

20-as: "Hát én nagyon rossz helyre születtem...."

Én meg nagyon rossz pályát választottam... :DDD

Szóval, a havi 20e Ft úgy elfogadható, ha mondjuk a lány ebből vesz cipőt, ruhát magának. Bár akkor minek van az anyja és a tartásdíj?

A karácsonyi 100e Ft viszont tényleg horribilis. Sajnos, az ilyen lányokból szoktak azok a cicusok lenni, akiknek mindig mindenre telik, akár arra a fehér porra vagy furcsa tablettára is, amit a szórakozóhely közelében egy pasas árul. Aztán utána kiszáradnak vagy túl sok vizet isznak, és kiszáradás vagy ödéma okozza a halálukat.

A Blikkben meg minden szomszéd értetlenkedik, hogy "olyan jó kislány volt"; "ő biztos nem fogyasztott drogot" stb.

2016. aug. 22. 12:58
 26/37 anonim ***** válasza:
Mennyit foglalkozik a lányával?
2016. aug. 22. 13:02
 27/37 A kérdező kommentje:

Kedves 20-as válaszoló. A lány nem ilyen tipus! Meg kell,hogy védjem.... Nem ért egyet még a dohányzással sem,illetve a barátiköre is teljesen normálisnak mondható.

Előbb gondolnam elkenyeztetettnek,tisztában van maximálisan azzal,hogy apa mindent megvesz,de semmiképp sem rosszéletű és nem is lesz az. Látnám rajta! Az anyukája jól neveli,jó értékekkel rendelkezik.

2016. aug. 22. 13:10
 28/37 A kérdező kommentje:
Mennyir foglalkozik a lányával? Sajnos válás után ő húzta a rövidebbet,sokat kellett küzdenie,hogy igenis elhozhassa a lányát 2 hetente,mert az anyja nem adta oda. 2 hetente van nálunk a lánya,de beszélnek telefonon is
2016. aug. 22. 13:12
 29/37 anonim ***** válasza:
73%
Nem lenne ez nagyon sok ha nem tudjátok eldönteni,hogy mit vegyetek neki ajándékba . A havi 20 zsebpénznek nem rossz de én azért rákérdeznék mire költi . Elöttem irták már de általában az ilyen gyerekekböl lesz életképtelen , tisztelet a kivételnek . Ezért is kérdezném meg mire költi ezt a rakat pénzt (mindent belevéve) ,mert ha pl ö is csak félre rakosgatja az már nagyon jo hisz gyüjt valamire . De ha csak ugy elmegy és látszatja nincs de anyuka is megvesz neki mindent akkor ott már gond van mert ha a szülök nem lesznek nem fog boldogulni . És ebben az esetben az elkényeztetett egyenlő lesz az életképtelennel. :)
2016. aug. 22. 13:32
 30/37 anonim ***** válasza:
39%

A szüleim együtt vannak mégis ennyit kapok, kivéve karácsony mert ott többet, tavaly 220k érő laptopot.

De ha nem hiányzik a pénz akkor ne sajnáld a lánytól. Így is alig látja az aoját

2016. aug. 22. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!