Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell, hogy az anyám...

Miért kell, hogy az anyám ennyire irritáló legyen?! Másé is ilyen?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, és egyszerűen nem bírok megmaradni itthon... Anyám állandóan pattog valamiért, pedig semmit sem tettem, folyton piszkál, parancsolgat. Nem bírok meglenni itthon. Idegbajt kapok. És még csodálkozik, hogy mindig lelépek inkább a barátaimmal, minthogy itthon legyek.

Másnak is ennyire idegesítő az anyja? Tudom, hogy elvileg szeret, de nem bírom elviselni az állandós feszkóját.

2016. aug. 20. 12:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Kedves 8#-as. Látszik, hogy egy 13 éves értelmi szintjén vagy. 19 évesen még rohadtul nem vagy felnőtt, csak egy hisztis p*csa, akit az anyjának kell eltartania. Semmi felelősséget nem vállalsz. Csak azt akarod, hogy az anyád főzzön, mosson, takarítson rád, te pedig addig mereszted a hájas seggedet. És mi az, hogy nincs saját élete?! Megengeded neki, hogy legyen?
2016. aug. 20. 16:37
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
lehet pont az a baja hogy semmit nem csinálsz, nem gondolod?
2016. aug. 20. 16:54
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
tipikus lusta apjan annyan parazitalo gyerek aki azt hiszi azert elnek a szulei hogy az o eletet kiszolgaljak....
2016. aug. 20. 17:00
 14/16 anonim ***** válasza:
22%

"tipikus lusta apjan annyan parazitalo gyerek aki azt hiszi azert elnek a szulei hogy az o eletet kiszolgaljak...."

Igen tudjuk. Mindig a gyerek a hibás és "anyuka" SZENT EMBER. :-)

2016. aug. 20. 17:08
 15/16 anonim ***** válasza:
40%
Azt n em értem mi a helyes válasz itt? Mindegy mit írunk le van pontozva! Mi a szrnak kértek segítséget ha nem fogadjátok el a válaszokat?
2016. aug. 20. 17:17
 16/16 anonim ***** válasza:
15-ös, szerintem inkább a stílussal lehetett a gond. Helyes megfogalmazás: Szerintem költözz el, ott a magad ura lehetsz.
2016. aug. 20. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!