Hogy szoktassam le az embereket arról, hogy ne nézzenek az anyám pasijának?
Figyelt kérdés
17 vagyok, anyám 37. Nyáron többet szoktunk eljárni, mert ilyenkor ráérek segíteni neki. Nem vagyok az az anyaimádó típus, de azért bunkó sem, hogy lerázzam anyámat, ha vásárolni megy. Mivel egyedülálló, ezért sportos viszonylag jól tartja magát. A baj csak az, hogy sok eladó hitte már azt, hogy együtt vagyunk, de még a BARÁTNŐI is, amikor véletlenül találkozunk valahol.
Ez hetente TÖBBSZÖR előfordul!!!
2016. aug. 18. 14:23
11/16 anonim válasza:
Köztem és édesapám között 19 év korkülönbség van, de senki se hitte róla, hogy a férjem. Mi 4-en vagyunk testvérek, én vagyok a legidősebb, a legfiatalabb húgom és köztem 14 év a korkülönbség. Amikor 20 éves voltam, Petra húgom 6 volt akkor, kint voltunk a százhalombattai strandon, én elvittem a húgomat a gyerekmedencébe. Később elveszett, és elindultam keresni. Egyszer csak jön velem szembe egy fiatal nő, karján egy kisgyerekkel. "Hiszen ez Pötyi!" kiáltottam fel. A nő mondja nekem "asszonyom, meghoztam a kislányát." Erre én: "elnézést, hölgyem, ő nem a kislányom, hanem a húgom, de azért köszönöm a segítségét."
12/16 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ilyen igényes, fiatal anyukád van. Nem 60 évesen ment szülőire.
13/16 anonim válasza:
Én kb. 16 éves lehettem, apukám akkor volt 36 és hülyültünk a medencében, felültem a nyakába, ő meg dobált a vízbe meg ilyenek. Körülöttünk mindenki hűledezett, hogy ő a pasim :) :) Anyukám jött szólni, hogy erről beszél a fél strand :) :) Nagyon vicces volt :) Szerintem ez amúgy nem gáz, örülj neki, hogy anyukád ennyire fiatal és csinos!
14/16 anonim válasza:
Nálunk egyszer a vízórás jött (Apumat jól ismeri, ő 50 éves) és megkérdezte, hogy a barátnője vagyok-e :D
16/l
15/16 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet, elég vicces helyzetek szoktak kialakulni. Ezzel nem tudsz mit kezdeni különösképpen, örülj annak hogy fiatal anyukád van. :) Apám 44, én 24.
16/16 anonim válasza:
A férjem 37, én 29 vagyok. Nem tudom, kicsodámnak nézik. Nem néz ki öregnek, de nagyon magas és ősz a haja. Én se nézek ki tinédzsernek, de alacsony vagyok. Van egy gyerekünk is. Úgy köszönnek, hogy nekem: szia, neki: jó napot kívánok. Nem egyszer, nem kétszer. Az emberek hülyék, nem kell ezzel törődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!