Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnék revansot venni...

Hogy tudnék revansot venni rajtuk?

Figyelt kérdés
Anyám csalta apámat gyereknek majd mikor elválltak mindenféle hazugságokat mondtak róla hogy ne is keressük őt, most 12 év után újra fölkerestem(22 évesen) és egy csomó dolgot megtudtam... Kést fogott anyám a torkához stb. Na most az van hogy anyám meg a mostohaapám meglopta apumat(jogtalanul felvett gyerektartás(3éve) 240,000ft illetve nagyanyám letétbetett nálluk 1 millió forintot, papír minden nélkül... Meglógtak vele, telefonszámukat is megváltoztatták meg minden... Mit tudunk tenni?

2016. aug. 15. 09:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

Bár nem én vagyok az a válaszoló, de a válasz: igen!

Pénzügyekben még a család sem szent.

Az én apám is adott 3 milliót a nővéremnek, ennek az a következménye, hogy mire én felnőttem, engem egy fillérrel sem tudott segíteni, hogy elinduljak az életben.

Írtak róla papírt, még szerencse, mert a nővérem már vagy 8 éve nem keresi apámat, a gyerekeit, akik apánk unokái, nem is ismerjük.

Nem követtünk el semmit ellenünk, annyi volt a bűn, hogy papírt mert aláíratni a pénzről.

A nővérem aláírta, mert kellett neki a pénz, és bevallom, azóta is törleszt, de azóta nem foglalkozik az apjával, aki amúgy elég beteges, már segélyből él, mert nem tud dolgozni, és amúgy világ életében mindent megtett értünk, taníttatott mindkettőnket, mindenünk megvolt.

De amint látod, ez a szemétláda, és a hozzá hasonlók, csak addig puncsolnak, amíg pénzt kapnak, utána már semmi sem szent, nem számít család, szeretet, semmi.

Nagyanyád naiv volt, és ez volt a tanulópénz.

Nem ő az egyetlen, aki így járt, de te már felvilágosultabb vagy, tanulj más hibájából, te majd soha az életben ne adj kölcsön senkinek papír nélkül.

A gyerektartás nem egyértelmű, mert az eddigiekből úgy tűnik, hogy jogos volt. De ezt is leírták már páran előttem, hogy ha nem tartotta annak, akkor apád miért nem lépett? Mi ez, valami maffiafilm, hogy "ismerősöktől félt, akikkel jobb nem újat húzni"?

Ha fenyegetés, önbíráskodás, vagy ilyesmi történt, az bűncselekmény, szaladni kellett volna a rendőrségre.

Ha 3 év telt el, akkor még nem évült el, még mindig lehet lépni. Mostmár te is ott vagy segítségnek, támogathatod őt lelkileg, sétáljatok be feljelentést tenni. Ha csak beszéltek róla, attól nem változik meg semmi.

Egyébként meg anyádékkal éltél, tehát a gyerektartásból enni kaptál, ruhát kaptál. Ha átköltöztél volna akkor apádhoz, akkor ezt az összeget ő költi ugyanerre, kajára, ruhára, rezsire, stb. Így utólag, mégiscsak felnőttél, nem éheztél, nem fáztál, nem mindegy már, hogy a gyerektartás összegéből melyik fél fizette be a villanyszámlát, és vette meg a szalámit a reggelidhez?

2016. aug. 15. 18:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

te 22 évesen beveszed ezt a dumát

mert valaki aki 20 évig feléd se nézet azt mondta hogy ő az áldozat és más a gonosz...

ne légy már ekkora luzer

2016. aug. 15. 23:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok... most büszke vagy magadra?

Trágárság, bosszúállás az anyádon, aki nem követett el ellened semmit, ellenben felnevelt...

Szép kis fattyút sikerült nevelnie.

2016. aug. 16. 08:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Mégis ki a nevelőapád? Don Corleone?? Mi az, hogy apád nem mert lépni mert megfenyegették? Ez komoly??? Tudod hányszor hallottam ezt a mesét ostoba férfiaktól akik így védekeztek, hogy miért nem látogatták a gyereküket??

Szánalmas. Mégis mit tettek volna? Megverik? Akkor feljelenti őket. Azzal meg ne gyere, hogy a nevelőapádnak vannak rendőr ismerősei és ők intézkedtek volna. Budapesten 23 kerület van. Minden kerületben vannak rendőrök. Csak talált volna apád olyan rendőröket akik segítettek volna. Vannak még becsületes rendőrök akik nem engedtek volna a zsarolásnak.

Szóval apád szánalmas, mamád sem okosabb..

Nagyon szívesen meghallgatnám anyád és nevelőapád verzióját is..

2016. aug. 16. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!