Anyukám ver. Tanulhatok külföldön szülői felügyelet nélkül? Elköltözhetek mielött 18 lennék?
A szüleim elváltak, mikor még meg sem születtem, mert apám alkoholista. Anyám pedig nem szeret engem. Mindig ki is fejezi, üt, és olyanokat mond, hogy bárcsak meg se szült volna. Multkor megvert, mert fürödtem. Van, hogy rúg mikor a füldön fekszek és leköp. Addig míg nem remegek a sírástól. Mindig megpofoz, megtép és mikor ránézek "mérgesen", pedig mindig mondom neki, hogy ilyen az arcom, de nem érti meg.
A földön alszok, nem találkozhatok a barátaimmal suli után, ha hajat mosok is már azt mondja, hogy "nagy nő akarok lenni", nincs fűtés és nincs mosogép, a hűtő alig működik, a csapok rosszak. Mikor már nem bírtam tovább és felvágtam az ereim azt mondta, ha mégegyszer meglátja megöl. Nem lehet vele semmiről beszélni, tehernek érzek magam. Mindent visszamond amit elmondok neki, mint pl, hogy azt mondtam neki, hogy gazdag leszek, ha felnövök, erre mindig gúnyol pedig csak vicceltem és miért baj, ha pozitív vagyok?..
Mikor észreveszi, hogy szempilla spirál van rajtam, vagy ki van festve a körmöm azt mondja, hogy az utca szélén fogok kikötni.
Nincs sok pénzünk, de még a cipőn is spórol, pedig majdnem az egész talpa hiányzik. Azt még megértem, hogy zsebpénzt nem kapok (soha nem is kérnék, megértem, hogy nem tehetjük meg, hogy szórjam a pénzt), de az alapvető dolgokat sem veszi meg. Nemhogy telefon, meg ilyesmi.
14 vagyok, idén kell majd felvételiznem és model szeretnék lenni, külföldön tanulni, de nincs semmi ismerősöm külföldön. Van valakinek valami ötlete, hogy megehtnék ki szülő nélkül? Vagy elköltözni itthonról legalább mielött 18 lennék?
Tudom, hogy én sem vagyok tökéletes és lehet, hogy túlzok, de ez az én szemszögem. Persze hálás vagyok, hogy ad tetőt a fejem fölé és, hogy felnevel. Néha idegbeteg, néha pedig kedves. Olyan mintha két teljesen más ember lenne. Nekem is mindig ezt mondják és félek, hogy olyan leszek, mint a szüleim. Néha azt veszem észre, hogy véletlen elordítom magam..
De a kérdésem az, hogy van-e út arra, hogy kint tanuljak a szüleim nélkül? Vagy, hogy elköltözzek mielött 18 lennék?
Bocsánat a helyesírási hibákért és ha értelmetlen voltam, gyorsan kell írnom. Köszönöm a válaszokat (:
Szerintem sürgősen költözz el egy rokonodhoz, aki normális és akivel ezt meg tudod beszélni, hogy anyád viselkedése miatt szeretnél hozzá költözni. Ha anyádnak ez nem tetszene, akkor menj el a helyi családsegítőbe, vagy rendőrségre és mondd meg, hogy egy rokonodnál szeretnél élni anyád miatt és ebben segítsenek neked.
Ha nem költözöl el, akkor súlyosan lelkisérült, vagy ki tudja, lehet súlyosan sérült leszel és sosem lesz belőled normális ember!
Anyád egyébként valószínűleg skizofrén, ahogy írtad annak alapján több személyisége is van. Menekülj, még mielőtt nem tesz benned nagyobb kárt!
A skizofrének közveszélyesek is lehetnek!!
Ha mégegyszer megver, akkor menj a rendőrségre és mindent mondj el, amíg frissek a sebeid.
De én a helyedben nem várnék addig!
Cselekedj, amíg nem késő!
A saját életed a tét!
A modellkedésssel szerintem még várj kicsit, az első, hogy normális, szerető családba kerülj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!