Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Őszinteség vagy titkolózás?

Őszinteség vagy titkolózás?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy a szüleimmel nem annyira vagyunk közeli kapcsolatban, bár mindig mondják, hogy akármit elmondhatok nekik. Nos, már lassan 2 éve tudom, hogy meleg vagyok. Amennyire én tudom, nem is nagyon tolerálják ezt a dolgot így gondolom nem is fogadnák annyira jól. De ettől független nincs kizárva, hogy egy kis idő után elfogadják, éppen ezért gondolkozom rajta, hogy elmondjam-e. Van kapcsolatom is, de szüleim úgy tudják, hogy ő egy nagyon jó barátom (egészenen a kapcsolatunk kezdetéig az is volt egyébként).
2016. aug. 8. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Énszerintem mondd el. Legeslegrossz esetben megkérnek hogy költözz el.
2016. aug. 8. 18:39
 2/6 striga ***** válasza:
37%
Minden szülő nehezen fogadná, ha gyermekük egy napon bejelentené, hogy a saját neméhez vonzódik. De ők a szüleid, bármit csinálsz, bármit mondasz, ők akkor is melletted kell álljanak és szeressenek. Lehet egy ideig kibuknának, de el kell fogadniuk a tényt, hogy a fiuk meleg. :) Meg amúgy neked is biztos megkönnyebbülés lenne ha tudnák, hogy mi a helyzet.
2016. aug. 8. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Mindenképpen mondd el nékik, főleg, hogy kapcsolatban vagy, lehet egy ideig szar lesz a hangulat, de el fogják fogadni.
2016. aug. 8. 18:59
 4/6 anonim válasza:
33%
Mondd el! Én 12 évesen jöttem rá,hogy leszbikus vagyok! Azóta minden rendben itthon IS! 15/L
2016. aug. 8. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
46%
Mondd el. :)
2016. aug. 8. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Őszinteség! Max kiakadnak egy kicsit, de a szüleid, szeretnek (gondolom)...
2016. aug. 9. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!