Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anyám...

Mit csináljak, ha anyám nagyon mérges rám és nem akar velem 1 hétig foglalkozni emiatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Elvesztettem ma haveromhoz menetel közepette a pénztárcámat 5000 FT-al. Amikor hazasétáltam 10 km-ert anyám ahelyett, hogy örült volna, hogy épségben hazaértem, elkezdett velem üvöltözni és olyanokat mondott, amiket még sose. Többek között a kérdésben feltett mondatot is. Még mindig hallom, hogy veri a fejét a bútorokba :( Milliószor bocsánatot kértem, útközben besétáltam az állomásra, de nem adták le. Hogyan tegyem jóvá?

2016. aug. 5. 20:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már megbocsájtottunk egymásnak :)
2016. aug. 5. 22:28
 12/23 anonim ***** válasza:
Holnap biciklizz vissza azon az útvonalon,és keresd meg hátha még ott lesz.
2016. aug. 5. 22:30
 13/23 anonim ***** válasza:
36%
és itt neked mit is kellett megbocsájtanod? Te voltál a felelőtlen aki elhagyta a pénzt,ami lehet mondjuk pár napi kajapénz lett volna....
2016. aug. 5. 22:44
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
Ha pénzre van szükséged,és nem akarsz anyudtól kérni, fogd magad és menj diák munkázni..otthagytad nehéz volt..ez relativ magyarul büdős a munka neked!
2016. aug. 5. 22:47
 15/23 A kérdező kommentje:
Igen büdös a munka, ez van.
2016. aug. 5. 23:11
 16/23 anonim ***** válasza:
Remélem változni fog a hozzáállásod,mert így felnőtt korodra éhen halsz.Nem igen van olyan ember,aki szeret dolgozni.Azért dolgozunk,mert nem akarunk éhen halni,és híd alatt lakni.
2016. aug. 6. 08:38
 17/23 A kérdező kommentje:
Nekem mind1 az életem :) Nem igazán érdekel.
2016. aug. 6. 16:27
 18/23 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem,hogy anyud ez a flegma,nem törődöm hozzáállás miatt akadt ki ennyire.
2016. aug. 6. 16:40
 19/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is mindkettőtöknek igaza van. Anyukádnak abban, hogy ha ilyen sok pénzt rád bíz, akkor igen is figyelj oda rá, nem pár forintocskáról van szó. És ha tényleg olyan szegények vagytok, akkor meg is értem, hogy kifakadt. Viszont mindenkivel előfordul, hogy elhagy valamit, akkor nagyobb értékű dolgot is mondjuk telefon, pénztárca, hivatalos iratok stb.

Jogosan akadt ki, de ez akár vele is előfordulhatott volna. Szerintem hamarosan úgyis lenyugszik. :)

2016. aug. 6. 17:11
 20/23 A kérdező kommentje:
Már lenyugodt, nyugi :)
2016. aug. 6. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!